Kolpa van der Hoek: Vacatures van Waarde

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed voor onze gevarieerde taxatie portefeuille.

Jouw dag als Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

Je staat fris en fruitig op om naar je eerste afspraak te gaan met één van je opdrachtgevers. Je hebt een taxatie van een nalatenschap bestaande uit een kleinschalige vastgoedportefeuille. Gisteren heb je al de nodige voorbereiding gedaan zodat je precies weet wat je kunt aantreffen; enkele verhuurde woningen, een bedrijfsverzamelgebouw en een bedrijfswoning. Voor jouw opdrachtgever is deze situatie nieuw. Het is geen professionele belegger. Na een persoonlijke kennismaking leg je uit hoe je te werk gaat. Doorvragen en de juiste vragen stellen is jou niet vreemd. Je legt uit welke documentatie van belang is voor een gedegen waarde onderbouwing. Door jouw inhoudelijke kennis en het vertrouwde overkomen die je van nature hebt kreeg je de opdracht. Je springt in je bedrijfsauto naar de volgende afspraak. Dit keer een opname van een herontwikkeling van een kantoorgebouw naar 7 appartementen. De diversiteit van je dag maakt je enthousiast. In de middag heb je tijd ingepland op ons kantoor aan de Straatweg in Rotterdam. Hier kun je in alle rust rekenen en heb je direct overleg met de backoffice en klantcontact van je lopende opdrachten. Direct schakelen vind je prettig en je sluit je werkdag af met een goed gevoel.

Klinkt dit als een typische werkdag zoals jij deze wil ervaren? Wil jij werken op de afdeling Taxatie en Advies bij een ambitieus vastgoedbedrijf actief in de regio Rijnmond? Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed voor onze gevarieerde taxatie portefeuille.

Over Kolpa van der Hoek

Wij zijn Kolpa van der Hoek. Ontstaan in april 2020 door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960). Twee kantoren met een rijke historie en actief in en rond Rotterdam en het aangrenzende Voorne-Putten. Wij zijn lid van de branchevereniging NVM en een RICS regulated company.

Taxatie en Advies is één onderdeel van ons bedrijf en bestaat uit een compact team van 10 professionals met een fijne werksfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed, woningen en (woning)beleggingen. Ook adviseren wij particuliere beleggers, overheden, ontwikkelaars en woningcorporaties doorlopend bij investeringsbeslissingen, huurprijzen, erfpachtvraagstukken en andere vastgoed gerelateerde onderwerpen. Onze aanpak is persoonlijk en to-the-point, daarom keren veel bestaande opdrachtgevers bij ons terug. Hier hechten wij veel waarde aan.

Wat zoek jij?

 • Een professionele, klein maar ervaren team van 10 professionals
 • Gezellige en fijne werksfeer
 • Eigen back office
 • Diversiteit in je job
 • Specialisatie in bedrijfsmatig vastgoed, woningen en (woning)beleggingen
 • Advies geven aan onze opdrachtgevers  zoals overheden, corporaties,  ontwikkelaars, beleggers en particulieren)
 • Een toegevoegde waarde zijn binnen ons informele team
 • Rotterdams to-the-point 😉
 • Een passend salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden dmv opleidingen

Jij bent…

Een gecertificeerd register taxateur ingeschreven in de Kamer ‘bedrijfsmatig vastgoed’ en het register NRVT. Je bent goed met cijfertjes, tijdsdruk en secuur in je werk. Het is een pré indien je ook ingeschreven bent in de Kamer ‘wonen’. Je bent bekend in de regio Rijnmond. En heel belangrijk; jezelf.

Als je interesse hebt in deze uitdagende functie bij een ambitieus vastgoedbedrijf vernemen wij graag van je! Mail je sollicitatiebrief met CV naar taxatie@kolpavanderhoek.nl.

Over

Over Kolpa van der Hoek
Werken bij
Ons team