Kolpa van der Hoek: Vacatures van Waarde

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een Register Taxateur Wonen voor onze gevarieerde taxatie portefeuille.

Jouw dag als Taxateur Wonen

Je staat fris en fruitig op om naar je eerste afspraak te gaan met één van je opdrachtgevers. Je hebt deze ochtend een taxatie van een herontwikkeling van een winkelplint naar 4 appartementen ten behoeve van verhuur. Gisteren heb je al de nodige voorbereiding gedaan zodat je precies weet wat je kunt aantreffen; 4 casco winkelruimtes met souterrain welke onderdeel uitmaken van een groter complex. Voorafgaand ontving je twee mogelijke verbouwplannen, op basis van jouw waardering baseert de opdrachtgever zijn besluit. Je stelt de juiste vragen en vraagt door waar nodig zodat je een goed beeld krijgt van ieder plan. Je analyseert, berekent, adviseert en neemt de uitkomsten nauwkeurig op in je taxatierapport. Door je ervaring, heldere terugkoppeling en oplettendheid aangaande het verbouwplan maakt de opdrachtgever een wel overwogen investeringsbeslissing. De opdrachtgever heeft onlangs nog een gebouw gekocht, of je daar ook alvast even naar wilt kijken…

Na de opname spring je in de bedrijfsauto op naar de volgende afspraak. Dit keer een NWWI taxatie van een vrijstaand woonhuis. De diversiteit van je dag maakt je enthousiast. In de middag heb je tijd ingepland op ons kantoor aan de Straatweg in Rotterdam. Hier kun je in alle rust rekenen en heb je direct overleg met de uitgebreide backoffice. Direct schakelen vind je prettig en je sluit je werkdag af met een goed gevoel.

Klinkt dit als een typische werkdag zoals jij deze wil ervaren? Wil jij werken op de afdeling Taxatie en Advies bij een ambitieus vastgoedbedrijf actief in de regio Rijnmond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Kolpa van der Hoek

Wij zijn Kolpa van der Hoek. Ontstaan in april 2020 door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960). Twee kantoren met een rijke historie en actief in en rond Rotterdam en het aangrenzende Voorne-Putten. Wij zijn lid van de branchevereniging NVM en een RICS regulated company.

Taxatie en Advies is één onderdeel van ons bedrijf en bestaat uit een compact team van 10 professionals met een fijne werksfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed, woningen en (woning)beleggingen. Ook adviseren wij particuliere beleggers, overheden, ontwikkelaars en woningcorporaties doorlopend bij investeringsbeslissingen, huurprijzen, erfpachtvraagstukken en andere vastgoed gerelateerde onderwerpen. Onze aanpak is persoonlijk en to-the-point, daarom keren veel bestaande opdrachtgevers bij ons terug. Hier hechten wij veel waarde aan.

Wat zoek jij?

 • Een deskundig, klein maar ervaren team van 10 professionals
 • Gezellige en fijne werksfeer
 • Eigen back office
 • Diversiteit in je job
 • Specialisatie woningen, grondwaarderingen en (woning)beleggingen
 • Advies geven aan onze opdrachtgevers  zoals overheden, corporaties,  ontwikkelaars, beleggers en particulieren
 • Een toegevoegde waarde zijn binnen ons informele team
 • Rotterdams to-the-point 😉
 • Een passend salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen

Jij bent…

Een gecertificeerd register taxateur ingeschreven in de Kamer ‘Wonen’ van het NRVT. Je bent goed met cijfers, tijdsdruk en secuur in je werk. Het is een pré indien je ook ingeschreven bent in de Kamer ‘Bedrijfsmatig’. Je bent bekend in de regio Rijnmond. En heel belangrijk; jezelf.

Als je interesse hebt in deze uitdagende functie bij een ambitieus vastgoedbedrijf vernemen wij graag van je! Mail je sollicitatiebrief met CV naar taxatie@kolpavanderhoek.nl.

Over

Over Kolpa van der Hoek
Werken bij
Ons team