Qualis: waardevol label

Binnen Qualis zijn 55 -makelaars gebundeld met een specialisatie in het midden- en hogere marktsegment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie. De Qualis NVM-makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM-makelaars. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend. Aan het Qualis-label herkent u daarom de makelaars met ervaring en een brede expertise in dit zo specifieke segment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die zij verdient.

In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw woning een doordachte verkoopstrategie vereist. Er is in het midden- en hogere segment meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda. De doelgroep voor deze woningen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuwe woning, maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet.

Qualis NVM-makelaars brengen uw woning daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie; komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen. Bijkomend voordeel: door deze actieve benadering wordt uw woning ook op Funda door meer mensen bekeken.

Qualis Magazine

Qualis NVM Makelaars is met 55 NVM-kantoren succesvol in heel Nederland dankzij een gerichte inzet van Qualis MagazineQualis Gallery, de Qualis-pagina’s in De Telegraaf, op Qualis.nl en via het landelijk gespreide Qualis-netwerk.

Overweegt u de verkoop van uw woning, of heeft u tot nu toe weinig succes met de verkoop van uw woning? Neemt u dan contact op met ons als één van de Qualis NVM-makelaars voor een vrijblijvend verkoopadvies. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken. Gericht op een aanvaardbare verkooptijd en optimale opbrengst. Uw opbrengst!

Luxury Real Estate

Voor de verkoop in het hogere segment is de lokale markt alleen vaak niet voldoende. Aan de ene kant omdat er een internationale vraag is naar exclusieve woningen in Nederland. Aan de andere kant omdat veel Nederlanders geïnteresseerd zijn in de verkoop van hun woning aan internationale kopers. Qualis International is u hierbij graag van dienst.

Sinds 2016 maakt Qualis International deel uit van Luxury Real Estate, de wereldwijde marktleider in de levering van exclusieve woningen.