In Rotterdam een appartement makelaar gezocht? Wij kennen de woningmarkt en de verschillende wijken en delen van de stad. Met specifieke aandacht voor appartementen, waarmee u niet zelden uitkijkt over de prachtige skyline van de stad. Zoekt u een appartement op een specifieke locatie of wilt u zich laten inspireren met het aanbod dat er beschikbaar is? Binnen onze diensten zijn we u graag van dienst met de aankoop of verkoop van een mooi appartement, in Rotterdam en omgeving.

We helpen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van studio’s en appartementen in het midden- en hoogsegment. Zoekt u een fijn appartement in het centrum van Rotterdam of juist in een heel ander deel van de stad? Wij kennen de verschillende wijken, dus kunnen u daarover goed adviseren. Ideaal om de juiste vraagprijs te bepalen bij verkoop en een fijn idee om een goed bod te kunnen doen als u wilt aankopen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de huur van appartementen in Rotterdam, zodat u de keuze heeft uit een breed aanbod.

Appartementen: ontdek het aanbod

Benieuwd naar het aanbod appartementen in Rotterdam? Wij zorgen er als makelaar voor dat u de keuze heeft uit beschikbare woningen, die netjes aan uw wensen voldoen. Zoekt u een appartement met een balkon of vindt u het vooral belangrijk dat de locatie daarvan goed is? We helpen u graag uw droomappartement te kopen of te huren en kunnen u daar bovendien mee van dienst zijn als u wilt verkopen of verhuren.

In sommige gevallen is er tijdelijk geen geschikt appartement beschikbaar. Als appartement makelaar in Rotterdam helpen we u dan graag de alternatieven in kaart te brengen. We luisteren goed naar uw wensen, op basis waarvan we andere voorstellen kunnen doen die u wellicht inspireren. Het betekent in de praktijk dat we vaak toch een geschikte woning weten te vinden, die voldoet aan de wensen die u heeft. Op die manier zijn we uitgegroeid tot een van de meest succesvolle appartement makelaars in Rotterdam, zowel voor de verkoop als verhuur en voor de aanhuur en aankoop.

Appartement makelaar in Rotterdam

In Rotterdam een appartement makelaar gezocht? Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u het appartement vindt waar u al lang van droomt of om dat op een succesvolle manier te verhuren of te verkopen. Onze makelaars beschikken over alle belangrijke diploma’s en kennen de beste aanpak aan de beide kanten van de markt.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.