RVM makelaars gezocht in Rotterdam? We zijn trots lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars. Dat betekent dat we onze betrokken diensten aanbieden vanuit uitstekende kennis van de markt en een breed en relevant netwerk. Wij hebben de contacten die u helpen een mooie woning te kopen of te verkopen, te huren of te verhuren.

Alle makelaars aangesloten bij de RVM bieden full-service. Dat sluit uitstekend aan bij onze eigen visie en missie, omdat we u graag zo goed mogelijk ontzorgen. Wij hebben de expertise en ervaring waar u naar op zoek bent, inclusief een breed netwerk op de woningmarkt. Wij helpen u een mooie woning te huren of te kopen en kunnen u uitstekend van dienst zijn bij verkoop en verhuur.

Voordeel van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars

Benieuwd naar het voordeel van een RVM makelaar in Rotterdam? We zetten er een paar voor u op een rij:

    • Marktleider in de regio
      Als RVM makelaar beschikken we over uitgebreide kennis en expertise over de lokale woningmarkt. Samen met de andere aangesloten makelaars zijn we betrokken bij 95 procent van alle transacties in bijvoorbeeld Hillegersberg en Kralingen. Ook in de rest van de stad zijn we verantwoordelijk voor een groot deel van de transacties. We behoren op die manier bi de absolute marktleiders, iets waar u natuurlijk eenvoudig van kunt profiteren.
    • Het stille aanbod
      Als NVM makelaars kunnen we u als eerste het nieuwste aanbod presenteren. U profiteert van het stille aanbod, voordat dit bekend wordt bij het grote publiek. Het is een belangrijk voordeel op de woningmarkt, zowel om te huren als om te kopen.

Het zijn belangrijke voordelen van een RVM makelaar in Rotterdam, zowel voor de aankoop en aanhuur als voor de verkoop en verhuur. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op betrokken dienstverlening door specialisten met veel ervaring. We nemen u graag zoveel mogelijk van de zorgen uit handen en leggen u desgewenst graag uit hoe we voor u aan de slag gaan. Daardoor houdt u de touwtjes stevig in handen, zonder dat u daar veel omkijken naar heeft.

RVM makelaar in Rotterdam

Zoekt u een RVM makelaar in Rotterdam? We hebben tientallen jaren ervaring en staan bekend als een ervaren en betrouwbare kracht in de regio. Uiteraard zijn we aangesloten bij zowel de Rotterdamse Vereniging van Makelaars als de Nederlandse Vereniging van Makelaars, zodat u een uitermate betrouwbare en deskundige keuze maakt.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nlof gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.