Sotheby’s International Realty: the value of class

Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs gaat samenwerking aan met Sotheby’s International Realty

“Met Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs bedienen wij onze klanten in de regio Rotterdam-Rijnmond en op Voorne-Putten op het totaalgebied van wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties. Na de samenvoeging van de twee makelaarskantoren (Kolpa Makelaars en Van der Hoek Makelaars) in 2020 voegen wij nu, twee jaar later, nog een samenwerking toe.” vertelt Sebastiaan van der Velden – Register Makelaar Taxateur en Managing Partner bij Kolpa van der Hoek. “Wij openden namelijk 1 april ons nieuwste kantoor samen met Sotheby’s International Realty in Rotterdam, aan de Straatweg 94.

Met dit exclusieve label willen wij het hogere vastgoedsegment bedienen. De jarenlange ervaring, het internationale netwerk en de uitstekende marketingtools helpen het hogere segment op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de geschikte doelgroep. Gezamenlijk willen we het bijzonder vastgoed in de regio Rotterdam naar een hoger niveau tillen, zonder daarbij ons middensegment uit het oog te verliezen. Op zoek naar een geschikt highclass appartement in het levendige centrum van Rotterdam of juist een rustig gelegen landgoed vinden? Door het uitgebreide netwerk binnen Sotheby’s helpen wij nu ook tijdens de zoektocht naar een geschikte woning in het buitenland.”

Het gerenommeerde internationale veilinghuis Sotheby’s (1744) besloot in 1976 Sotheby’s International Realty op te richten. Het bedrijf voorziet in de vraag naar bijzonder vastgoed en heeft in de loop der jaren een netwerk van 1.000 kantoren in 72 verschillende landen opgebouwd. Hiermee is Sotheby’s marktleider in vastgoed in het hogere segment. Sinds 2003 is Sotheby’s International Realty in Amsterdam actief en vanaf april 2022 in de regio Rotterdam.
Voor alle overige diensten, taxeren, bedrijfsmatig vastgoed, aan-verkoopbemiddeling en verhuur bent u welkom bij de verschillende kantoren van Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs in Rotterdam, Maasland, Oostvoorne en Brielle.