Taxaties agrarisch- en landelijk vastgoed

Een andere tak van sport

Je zou kunnen denken; taxeren is taxeren. En er is geen verschil tussen commercieel vastgoed of landelijk vastgoed. Een kwestie van de nette schoenen uit en kaplaarzen aan? Dit is echter niet het geval. Er komt veel meer kijken bij het taxeren van een agrarisch bedrijf, woonboerderij, zorgboerderij of landgoed.

Waarom heeft u een taxatie nodig voor uw agrarisch vastgoed? Bijvoorbeeld vanuit financieel oogpunt bij het kopen, uitbreiden, verduurzamen of een verbouwing. Of het oversluiten van een hypotheek. Wanneer u denkt aan een bedrijfsovername, een schenking of er veranderd iets in uw persoonlijke relatie, kan het hebben van een vastgoedtaxatie nodig zijn.

Ervaring in landelijk vastgoed

Als een van de weinigen heeft Kolpa van der Hoek specialistische Agrarisch & Landelijke-taxateurs om u te kunnen ontzorgen in dit vakgebied. Onze gecertificeerde experts zijn op de hoogte van niet alleen het agrarisch en landelijk vastgoed, maar ook alles wat hierbij komt kijken.

Wij helpen u snel en vakkundig met een taxatierapport in de omgeving Rotterdam Rijnmond. Wij zijn ingeschreven bij RICS, NRVT met aantekening groot zakelijk, TMI en Tegova. Tarieven, eventuele specifieke wensen en een tijdspad voor het taxeren van uw agrarisch vastgoed worden in overleg vastgesteld.

Direct bij onze taxateurs een taxatie aanvragen?

  • Het te taxeren vastgoedobject:
  • Gegevens van de opdrachtgever(s):
  • (op dit adres ontvangt u tevens het taxatierapport)
  • Uw huidig adres:

Bekijk al onze diensten

Woningtaxatie en advies
Bedrijfstaxaties