Woningtaxaties: de waarde in beeld

Bewezen partner

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Gaat u verbouwen, scheiden of de hypotheek wijzigen? Dan kan Kolpa van der Hoek u voorzien van een gevalideerd taxatierapport. Wij taxeren voor u de marktwaarde en houden rekening met alle specifieke eigenschappen van de woning.

Wij helpen u bij een zorgvuldig gevalideerde taxatie in de regio Rotterdam en op Voorne-Putten. Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT en aangesloten bij het NWWI.

Onze taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Bij ons bent u verzekerd van een heldere, objectieve woningtaxatie met een duidelijke onderbouwing van de waarde.

Binnenkort geldt een nieuw taxatie rapport. Onze taxateurs zijn hier de schoolbanken voor in gegaan en allen geslaagd! Zij zijn er klaar voor en hebben hiermee kennis van waarde.

Directe link met NWWI: efficiënt

Via onderstaande buttons kunt u direct uw woning en taxatie aanmelden via het NWWI.

Snelheid wordt gewaardeerd

Als alle benodigde stukken aanwezig zijn, kunnen we u binnen drie werkdagen na opname voorzien van een volledig taxatierapport. Wij werken tot € 500.000 met een gestandaardiseerde prijs. Neem contact op met ons kantoor voor een offerte.

Bent u op zoek naar een taxatie van uw commercieel vastgoed of van een belegging kunt u ook bij ons terecht.

Direct bij onze taxateurs een taxatie aanvragen?

  • Het te taxeren vastgoedobject:
  • Gegevens van de opdrachtgever(s):
  • (op dit adres ontvangt u tevens het taxatierapport)
  • Uw huidig adres:

Bekijk al onze diensten

Woningtaxatie en advies
Bedrijfstaxaties
Taxaties agrarisch- en landelijk vastgoed