Tijdelijke huurwoningen in Rotterdam gezocht? Met onze gemeubileerde woningen en andere objecten heeft u de keuze uit een breed aanbod. Gelegen in de verschillende fijne wijken en delen van de stad, waarover we u bovendien uitstekend meer kunnen vertellen. Wilt u graag rustig wonen en toch dichtbij het centrum? Of zoekt u de specifieke sfeer van bepaalde wijken en regio’s? We vertellen u graag meer over Rotterdam en de tijdelijke woonruimte die er gemeubileerd beschikbaar is. Ideaal, omdat u er meteen in kunt trekken en daar bijvoorbeeld een aantal maanden tot een paar jaar kunt wonen.

We zijn gespecialiseerd in permanent en tijdelijk huren in Rotterdam, zowel gemeubileerd als gestoffeerd. Zoekt u een makelaar of verhuurspecialist met veel ervaring? Wij zorgen al tientallen jaren voor aantrekkelijke huurwoningen, zowel voor expats als andere doelgroepen die daar naar zoeken. De woningen bevinden zich in het midden- tot hoogsegment, zodat u kunt rekenen op een fijne locatie met goede faciliteiten en voorzieningen. Het zijn belangrijke voorwaarden, waarmee we ons onderscheiden binnen de rest van het aanbod.

Gemeubileerd huren: direct bewoonbaar

Tijdelijke huurwoningen in Rotterdam gezocht en wilt u daar zo snel en makkelijk mogelijk in kunnen trekken? Dan zijn onze gemeubileerde woningen het best geschikt. Ze zijn netjes afgewerkt (gestoffeerd) en beschikken bovendien al over de belangrijke meubels die u nodig heeft. Er staat een fijne comfortabele bank, net als een eettafel om aan te dineren. De keuken is netjes ingericht en ook de slaapkamer is klaar voor gebruik. Een fijn idee, zodat u de woning meteen kunt betrekken en op de meest makkelijke manier kunt huren.

Uiteraard kunt u gemeubileerd huren in Rotterdam voor een korte of een langere periode, afhankelijk van hoe tijdelijk u de woonruimte zoekt. Wij zorgen ervoor dat u een woning voor een paar maanden vindt, of dat u daar een paar jaar gebruik van kunt maken. Het is de makkelijkste manier om woonruimte te vinden binnen het midden- tot hoogsegment.

Tijdelijk huren: korte of langere periode

Wilt u tijdelijk huren in Rotterdam en moet de woonruimte gemeubileerd zijn? Vaak hebben we direct aanbod beschikbaar, zodat we u dat meteen kunnen laten zien of daar meer over kunnen vertellen. We zijn voor verschillende beleggers en andere eigenaren van woningen op zoek naar geschikte huurders, zodat we u meteen in contact kunnen brengen. Op die manier zorgen we ervoor dat u de tijdelijke gemeubileerde woonruimte vindt, terwijl we voor onze investeerders en beleggers de ideale huurder vinden. We weten uit ervaring goed hoe we de ideale match maken, zodat u daar beiden veel aan heeft.

Gaat het om huur voor een korte of juist een langere periode? Wij zorgen er met de tijdelijke huurwoningen in Rotterdam voor dat u daar zo lang gebruik van kunt maken als u wenst. Wij zorgen ervoor dat u de woonruimte vindt waar u naar op zoek bent, zodat u daar op een prettige manier gebruik van kunt maken. Gemeubileerd of gestoffeerd, zodat u daar alleen uw eigen meubels in hoeft te plaatsen of om er zeker van te zijn dat zelfs die al aanwezig zijn.

Specialist voor expats en andere huurders

We werken als makelaar in Rotterdam veel voor expats en andere huurders die woonruimte zoeken in het midden- tot hoogsegment. We hebben daardoor veel ervaring met tijdelijke woonruimte in Rotterdam, ook als die gemeubileerd moet zijn. Wij weten waar u naar op zoek bent en op welke locaties de woningen het meest populair zijn. We vertellen u graag meer over de unieke eigenschappen van de wijken of gaan specifiek voor u op zoek, afhankelijk van de woonruimte waar u naar zoekt.

Uiteraard kunnen we zowel Nederlandse als internationale huurders begeleiden, omdat we veel ervaring hebben met expats. Wij zorgen er binnen het midden- tot hoogsegment voor dat we voor iedere huurder geschikte woonruimte vinden. Andersom zijn we op die manier uw specialist om een huurder te vinden als u tijdelijk woonruimte wilt aanbieden, bijvoorbeeld om daarmee een mooi rendement te maken op uw investering of belegging.

Tijdelijke woonruimte in Rotterdam: gemeubileerd of gestoffeerd

Zoekt u tijdelijke woonruimte in Rotterdam en moet die gemeubileerd of gestoffeerd zijn? Het is de makkelijkste manier van huren, altijd op basis van hoge kwaliteit. We hechten veel waarde aan mooie appartementen en andere woningen, gelegen op een goede locatie en netjes verzorgd. In goede staat van onderhoud is het een stuk makkelijker om tijdelijke woonruimte in Rotterdam te verhuren, uiteraard voor een eerlijke en betaalbare prijs.

We zijn uw specialist op het gebied van rental services. We hebben daarmee tientallen jaren ervaring, en onze makelaars beschikken natuurlijk over alle belangrijke diploma’s. We kunnen u daardoor uitstekend aangeven wat er mogelijk is en hoe u de ideale woonruimte vindt. Tijdelijk of voor een langere periode, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Meteen beschikbaar en met de meubels er al in, om de tijdelijke woonruimte in Rotterdam meteen te betrekken en vanaf dat moment in de mooiste stad van Nederland te wonen.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.