Verkoopmakelaar in Rotterdam gezocht? Wij hebben de ervaring die u zoekt, weten hoe we de juiste aanpak moeten hanteren en kunnen u daar over adviseren of het tijdens het proces zoveel mogelijk mee ontzorgen. Wilt u weinig omkijken hebben naar de verkoop of juist samen nadenken over de beste aanpak? We zijn u er in de beide gevallen graag mee van dienst.

We verkopen iedere maand een groot aantal huizen in Rotterdam en omgeving, uiteraard verdeeld over de verschillende wijken en regio’s van de mooiste stad van Nederland. We kennen de diverse gebieden en hun voor- en nadelen, zodat we daar rekening mee kunnen houden in de verkoopstrategie. Bovendien hebben we goed zicht op de status van de woningmarkt, zodat we ook dat kunnen meenemen in de aanpak die we hanteren.

Huis verkopen: ervaren makelaars

Wilt u uw huis verkopen en bent u daarvoor op zoek naar ervaren makelaars? Al onze makelaars beschikken over de benodigde diploma’s en hebben enorme ervaring met de verkoop van huizen in Rotterdam en omgeving. We zorgen voor een uitgebreid verkooppakket, waarmee we de kans op een succesvolle verkoop zo groot mogelijk maken. We geloven in een uitstekende prestatie van de woning en online, waarmee we inzetten op de verschillende belangrijke kanalen om een hoge verkooprijs te realiseren.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar [email protected]of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.