Hypotheekadvies

Droomhuis gevonden. En nu?

Wellicht heeft u net uw droomwoning gevonden. Zeker wanneer u overeenstemming bereikt over de voorwaarden, breekt vanaf nu een spannende tijd aan. Het maken van plannen voor een eventuele verbouwing of het verhuizen van uw huisraad. Het zijn uitdagende omstandigheden waarin u best wat hulp en advies kunt gebruiken. Van der Velden Financieel Advies is u hierbij graag van dienst.

Het meest fundamentele gevolg van het kopen van een huis is de, doorgaans, ver strekkende financiële verplichting die u voor vele jaren aangaat. Het is dus cruciaal om voor uw hypotheek iemand in de arm te nemen die begrijpt hoe groot de belangen zijn én die begrijpt wat u belangrijk vindt. Iemand die in staat is uit het doolhof van complexe financiële producten en mogelijkheden een hypothecaire aanpak te destilleren die aansluit op uw mogelijkheden, wensen en dromen. Niet alleen voor nu, maar vooral voor later.

Wat doet Van der Velden voor u?

Net als bij de aankoop van een woning, is het belangrijk om goed begeleidt en geadviseerd te worden bij het kiezen van een passende en gedegen financiële aanpak. Van der Velden Financieel Advies is onafhankelijk intermediair van vrijwel alle banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen we u een breed scala aan mogelijkheden en oplossingen bieden. Ook stelt het ons in staat om u altijd het beste en het scherpste advies te kunnen aanbieden. Naar aanleiding van een grondige inventarisatie van uw specifieke wensen, situatie en toekomstplannen stellen we een financiële aanpak op maat voor. U bepaalt de richting en het reisdoel, wij zoeken naar de beste financiële route.

Bij onze persoonlijke en betrokken aanpak hoort transparantie. Vraag ons gerust naar de kosten en onze tarieven. We vertellen u graag op basis van welke voorwaarden wij u van dienst zijn.

Bekijk al onze diensten

Verkoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Rental Services
Nieuwbouwmakelaar
Taxaties
Beleggen
Kennisbank
Dataroom