Verkoopmakelaar: we zijn van waarde

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start verkoop tot en met de overdracht bij de notaris. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details en eindigen met een goede koopovereenkomst. In al deze aspecten zijn wij ervaren, kennen we de valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Zelf doen?

Steeds meer mensen laten zich verleiden om de verkoop (deels) zelf te doen. En inderdaad, er is veel te vinden online, behalve één ding: ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk, rust en zekerheid. Wij hebben die ervaring, we verstaan ons vak als geen ander.

Digitaal compleet

Ons aanbod is optimaal vindbaar en wij bieden uw huis uiteraard aan op funda.nl. Doormiddel van onze uitstekende socialmediastrategie brengen wij  ook elk huis optimaal onder de aandacht.

Unieke database

Kolpa van der Hoek is voor vele zoekers een partner. Ons eigen zoekersbestand houden we op de hoogte van recente ontwikkelingen. Tevens is er een uitwisseling binnen de NVM, waarbij collega-NVM-makelaars worden geïnformeerd dat uw woning te koop is en zij ook kandidaten met een aankoopopdracht kunnen benaderen.

Rotterdamse connecties

Kolpa van der Hoek is lid van de RVM, de Rotterdamse Vereniging van Makelaars. Ook binnen dit netwerk vindt een dagelijkse uitwisseling van kennis en woningen plaats.

NVM Erecode

De regels waar een NVM-makelaar zich aan moet houden, zijn zowel geschreven als ongeschreven regels. De belangrijkste geschreven regels staan in de NVM erecode, maar er zijn ook Statuten en Reglementen. De ongeschreven regels vallen onder de noemer goed makelaarsgebruik, maar ook moraal en goed fatsoen. De onafhankelijke tuchtrechter doet uitspraak wanneer NVM-leden of NVM-makelaars zich niet aan de regels houden.

Bekijk al onze diensten

Aankoopmakelaar
Verhuurmakelaar
Nieuwbouwmakelaar
Taxaties
Beleggen
Hypotheekadvies
Kennisbank
Dataroom