Ambachtweg, Moordrecht

Huurprijs € 1.050 P.m. Bekijk alle foto's (26)

Omschrijving

Het bedrijventerrein ’t Ambacht te Moordrecht ligt op 5 autominuten van de Rijksweg Rotterdam – Gouda bijzonder centraal gelegen maar tegelijkertijd ook landelijk, aan de overkant van de straat staan de koeien in de weide. Op de eerste verdieping hebben wij een strak afgewerkt en gestoffeerde verdieping te huur.

Deze ruimte is 140 m2 BVO beschikbaar waarvan ca. 11 m2 verkeersruimte is (trappenhuis). De ruimte is ingedeeld met een gescheiden toiletgroep, pantry, C.V. -, alarm. De huurprijs voor deze verdieping bedraagt.

Huurprijs € 1.050,00 excl. B.T.W. per maand
Servicekosten € 181,50 excl. B.T.W. per maand

In de servicekosten van de VvE zijn de kosten meegenomen van het onderhoud buitenterrein, bewassing en schuifpoort.

De huurprijs wordt jaarlijks per 1 januari geïndexeerd volgens consumentenprijs CPI alle huishoudens (2015 = 100). Bankgarantie bij aanvang huren van 2 maanden incl. B.T.W., huurcontract volgens het ROZ model, in gebruik bij de NVM.

Huurder toont aan middels een accountantsverklaring dat hij/zij voor meer dan 90% B.T.W. belaste prestaties verricht. Indien huurder hier niet meer aan voldoet, is huurder verantwoordelijk voor het financiële nadeel van de verhuurder en zal deze vergoeden.

Betaling per maand op verzoek is een andere betalingswijze mogelijk.

– Huurtermijn: minimaal 3 jaar, langer is mogelijk.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Per Datum
Datum laatste wijziging 2024-01-17 01:27:59
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050 p.m.
Bouwjaar 2001
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2032-11-02
Plaats Moordrecht
Postcode 2841 Mb
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 140, 140, 2, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Per Datum
Datum laatste wijziging 2024-01-17 01:27:59
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.050 p.m.
Bouw
Bouwjaar 2001
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2032-11-02
Locatie
Plaats Moordrecht
Postcode 2841 Mb
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 140, 140, 2, Array, Array

Foto's

Plattegronden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek