Bay House

Vanaf € 640.000 T/m € 2.539.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (14)

Omschrijving

Leven en wonen in een luxe appartement met een mooi zicht op de Rotterdamse skyline. U vindt het in het appartementencomplex Bay House in een van de levendigste stadsdistricten van Rotterdam. Een buitenkans in een stad die altijd bruist. De verkoop van Bay House is inmiddels van start gegaan. Deze fase omvat zes verschillende woningtypen: maisonnettes, penthouses en royal penthouses en terrace, town en waterfront residences.
Appartementencomplex Bay House wordt op 1 mei 2024 opgeleverd.

STOER ÉN AANTREKKELIJK ALS ROTTERDAM
Rotterdam is de stad van de ongekende mogelijkheden, de metropool die zich steeds weer vernieuwt en altijd verrast.
Bay House kent diezelfde spirit. Het appartementencomplex is tijdloos en eigenzinnig. Een architectonisch hoogstandje aan de Rijnhavenkade (Katendrecht) dat met zijn robuustheid en lichte kleuren stoere elegantie uitstraalt. Het gebouw is gesitueerd op een frontlocatie aan de Maas. Dat alles tegen het decor van de aantrekkelijke skyline van Rotterdam.

In en rond het Bay Housecomplex ervaart u overal de Rotterdamse look: authentiek en recht voor z’n raap. Uitgevoerd in rechthoekige gevelrasters met brede muurdelen in betoncomposiet en glazen puien neemt dit architectonische topstuk de dubbelhoge maat van de havengebouwen als het ware over. Het fraaie appartementencomplex is ontstaan op de tekentafel van architect Joke Vos die al twintig jaar betrokken is bij de Kop van Zuid. Met zijn unieke karakter vormt Bay House er een prettige afwisseling op de woontorens van de tegenovergelegen Wilhelminapier. Het complex telt tien woonlagen met 88 schitterende appartementen. Stoer en chic gaan er hand in hand.

BAY HOUSE ADEMT LUXE EN STIJL
Bay House wordt opgetrokken op een prachtige kadelocatie. Het complex is onderdeel van project The View dat meerdere gebouwen omvat en een gezamenlijke, ondergrondse parkeergarage over twee lagen heeft. Aan de kadezijde van Bay House zijn er twee entrees met een hoogte van liefst acht meter. Direct achter deze entrees zijn twee centraal gelegen lobby’s gesitueerd. Op de begane grond en eerste verdieping van het complex bevinden zich tevens retail en horecagelegenheden. Binnentuinen op de tweede en derde verdieping vormen een groene oase voor bewoners en hun bezoekers. Het complex is voorzien van vier personenliften, een privéparkeergarage op -2, een servicelift en een fiets- en brommerlift.

Bijzonderheden:
De appartementen zijn opgetrokken uit hoogwaardige en duurzame materialen en daarmee zeer energiezuinig. Alle woningen zijn voorzien van een warmte/koude-installatie en hebben een vloersysteem dat verwarmt en koelt. De appartementen hebben bovendien een domotica systeem van Creston en beschikken over royale buitenruimtes en balustrades met hoogwaardige beglazing. Standaard heeft elk appartement één stallingsplaats en een berging in de privéparkeergarage onder het complex.

Sommige appartementen worden casco opgeleverd en zijn naar eigen keus in te delen. Andere eenheden zijn zogeheten signature-appartementen waar de keuze voor sanitair, keukenapparatuur en de verdere inrichting naar eigen smaak en eventueel met assistentie van een wooncoach valt te bepalen. Er wordt daarbij samengewerkt met gerenommeerde partners die beschikken over showrooms.

Het domotica systeem van Creston staat voor comfort en gemak. Met één druk op de knop kunt u de verlichting, temperatuur, muziek en beveiliging in uw woning afstellen en bovendien andere elektrische apparatuur in huis regelen. Het Bay House appartementencomplex is aangesloten op een milieuvriendelijk warmte-koudeopslagsysteem met centrale opslag in de parkeergarage dat distribueert naar de afleversets in alle appartementen. De warmtewisselaar in de centrale unit heeft een gecombineerde watervoorziening en levert warm water voor de verwarming en warm tapwater voor dagelijks gebruik. Op warme dagen kan dit systeem worden ingezet om te koelen.

BRUISEND ROTTERDAM RIJNHAVEN
Bay House is gevestigd in het Rotterdam Rijnhaven op schiereiland Katendrecht. Onder Rotterdammers staat dit gebied bekend als ‘De Kaap’. Het stadsdeel veranderde de afgelopen jaren van een ruige zeemansbuurt tot een van de levendigste wijk van ons land. De oorspronkelijke delen van Katendrecht worden er verenigd met hedendaagse nieuwbouw. Zo ontstaat een mooi contrast tussen historisch en modern design.

Rotterdam Rijnhaven is een epicentrum van wonen, werken, lifestyle, fashion, kunst, design, architectuur en uitgaan. Overal domineert de onmiskenbare sfeer van de haven, het water en dynamiek. Bewoners van het Rotterdam Rijnhaven weten zich omgeven door high end-faciliteiten en topdesign. Zo wordt Bay House geflankeerd door een tophotel en het monumentale pakhuis Santos met een inspirerend Nederlands fotomuseum voor de creatieve industrie.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-15 14:20:52
Woonoppervlakte vanaf 153 ㎡
Woonoppervlakte tot 344 ㎡
Website Https://www.kolpavanderhoek.nl/bay-house-rotterdam/
Postcode 3072 Js
Plaats Rotterdam
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-15 14:20:52
Woonoppervlakte vanaf 153 ㎡
Woonoppervlakte tot 344 ㎡
Website Https://www.kolpavanderhoek.nl/bay-house-rotterdam/
Adres
Postcode 3072 Js
Plaats Rotterdam
Status Beschikbaar

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek