Heemraadssingel 105, ROTTERDAM

Huurprijs € 725 p.m. Bekijk alle foto's (8)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van een zeer representatief gebouw gelegen aan één van de mooiste singels van de stad. De kantoorruimte van ca. 27 m² is gelegen aan de achterzijde waardoor het heerlijk rustig werken is en uitzicht biedt op de achtertuin welke tevens door de huurders te gebruiken is. Ook is er op de eerste verdieping een ruime vergaderruimte beschikbaar ten behoeve van algemeen gebruik.
De kantoorruimte is gelegen vlakbij de populaire ‘Nieuwe Binnenweg en het Middellandplein’ met winkels en een diversiteit aan restaurants. Op steenworp afstand bevindt zich het Centraal Station, metrostation Coolhaven en op loopafstand diverse tram- en buslijnen. Verschillende uitvalswegen zoals A13 en A20 zijn binnen 10 autominuten te bereiken.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 725,- exclusief servicekosten en btw per maand.

Servicekosten:
Het vaste bedrag aan servicekosten bedraagt € 125,– excl. btw per maand voor de navolgende levering en diensten:
– het gebruik van gas, water en elektra;
– glasbewassing.

Oppervlakte:
Het oppervlak bedraagt ca. 27 m². Tevens is er bij het kantoor een eigen achtertuin aanwezig van ca. 100 m².
Metrages op basis van eigen meting.

Voorzieningen:
De kantoorruimte is voorzien van:
– kabelgoten;
– stroompunten;
– verlichting;
– centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen aan de statige Heemraadssingel in Delfshaven.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is goed te noemen, de op- en afrit van de rijksweg is binnen enkele minuten te bereiken. Tevens zijn er diverse verbindingen voor openbaar vervoer in de directe nabijheid.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of via parkeervergunning.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemmingsregeling:
Het object heeft functie aanduiding kantoor.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief btw en servicekosten.

Betalingswijze:
De huurpenningen inclusief btw en servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Energielabel:
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte gelegen aan de Heemraadssingel 105 te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2023-03-30 15:23:58
Status Beschikbaar
Huurprijs € 725 p.m.
Bouwjaar 1918
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Rotterdam
Postcode 3022 cb
Ligging Kantorenpark, In woonwijk
0 27, 27, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2023-03-30 15:23:58
Status Beschikbaar
Huurprijs € 725 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1918
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3022 cb
Ligging Kantorenpark, In woonwijk
Object details
0 27, 27, 1, Array, Array

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek