Leerlooierstraat, Hoogvliet Rotterdam

Bekijk alle foto's (19)

Omschrijving

Ontdek de perfecte opslagoplossing bij UPARQ op Bedrijventerrein Gadering, Hoogvliet-Rotterdam!

Voor iedere ondernemer met een opslagvraag is een opslagbox ideaal. Ben je een doe-het-zelver, MKB’er of starter? Zoek niet verder! UPARQ zal 153 opslagboxen ontwikkelen, variërend in grootte en voorzieningen, om te voldoen aan al jouw opslagbehoeften. Gelegen op het strategisch gepositioneerde bedrijventerrein Gadering in Hoogvliet-Rotterdam, bieden onze opslagboxen de ultieme combinatie van toegankelijkheid en gemak.

Als werk-,klus of opslagruimte:
Klussen en opslag onder één dak! Met een garagebox bij ons heb je een slimme ruimte welke geschikt is voor hobby, klussen of werk. Je hoeft je niet te houden aan een 9-5 ritme, want de garageboxen zijn flexibel te gebruiken. Direct parkeren voor je garagebox is mogelijk.

Variëteit aan Metrages:
Of je nu behoefte hebt aan een compacte ruimte of een iets grotere opslagruimte nodig hebt, de diversiteit bij ons park aan opslagboxformaten past perfect bij jouw wensen. Wij hebben de oplossing die aansluit bij jouw opslagbehoeften.

Veiligheid:
Veiligheid is onze topprioriteit. Ons ultramoderne cameratoezicht, dat 24 uur per dag actief is, houdt een oogje in het zeil op elke hoek van ons complex. Met strategisch geplaatste camera’s worden alle boxen continu bewaakt, zodat jij met een gerust hart kunt opslaan wat belangrijk voor je is.

Veel voordelen voor ondernemers:
Wil je de garagebox gebruiken als stalling, opslagruimte of werkplaats? De box kun je geheel naar eigen inzicht samenstellen en het is van alle gemakken voorzien. In de avond doorwerken? Werken in het weekend? Dat is geen probleem. Je kunt 24/7 gebruik maken van je box. Op het park kom je tevens in aanraking met andere ondernemers. Zo breid je je netwerk uit en dat kan leiden tot nieuwe samenwerkingen. Het is de ideale plek om als startup te beginnen met je business!

Strategische ligging:
Gelegen op het bedrijventerrein Gadering te Hoogvliet, geniet je van een uitstekende locatie die centraal gelegen is aan belangrijke in- en uitvalswegen. Dit betekent directe verbindingen met het provinciale en landelijke netwerk van hoofdwegen in alle richtingen.

Beleggers:
Investeren in vastgoed is een vast onderdeel van de gemiddelde beleggingsportefeuille. Het is een bewezen en relatief betrouwbare investering. Het instapniveau in de vastgoedmarkt ligt relatief hoog. Ben je op zoek naar een laagdrempelige mogelijkheid om te investeren in de vastgoedmarkt met een aantrekkelijk rendement? Dan is investeren in één of meerdere garageboxen een interessante optie.

Bij UPARQ bieden we diverse mogelijkheden om je vastgoed portefeuille te vergroten of de eerste stappen te zetten in deze markt. UPARQ biedt namelijk niet alleen ruimte, maar óók financiële vrijheid. Je kunt een garagebox zakelijk aankopen en verhuren. De boxen zijn uitstekend verhuurbaar en bieden diverse mogelijkheden voor bedrijven. Je kunt ervoor kiezen om de verhuur en exploitatie zelf te doen, maar we assisteren je hier ook graag bij.

Prijzen:
Alle bedragen zijn v.o.n. excl. btw (zie prijslijst):
– begane grond: units van 24 m² tot 68,3 m² vanaf € 60.000,–
– 1e verdieping: units van 24 tot 31 m² vanaf € 57.500,–

Oplevering:
Januari 2024

VVE bijdrage:
ca. € 1,25 per m²

De verkoper heeft Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars en De Zeeuw Makelaardij aangewezen om de verkoop te begeleiden. Bij interesse kan er na ondertekening van een NDA toegang worden verleend tot de dataroom voorzien van aanvullende informatie.

Voor vragen kan je contact opnemen met Anouk Kuijper van Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars en Victor van der Loo van De Zeeuw Makelaardij.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-16 16:32:34
Status Beschikbaar
Prijs Koopprijs op aanvraag
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Nieuwbouw
Plaats Hoogvliet Rotterdam
Postcode 3194 Ab
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 31
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-16 16:32:34
Status Beschikbaar
Prijs Koopprijs op aanvraag
Bouw
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Nieuwbouw
Locatie
Plaats Hoogvliet Rotterdam
Postcode 3194 Ab
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 31

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek