Zuidplaspolderweg, Moordrecht

Huurprijs van € 390 Tot € 823 P.m. Bekijk alle foto's (8)

Omschrijving

Te Huur:

Zuidplaspolderweg 4 te Moordrecht

Een vrijstaand kantoorpand met eigen parkeerplaatsen op een uitstekend bereikbare plek, namelijk het bedrijventerrein “t Ambacht, gelegen achter de IJsseldijk, tussen Rotterdam en Gouda.

De te huren ruimtes zijn gelegen op de begane grond en op de eerste etage, via de centrale hal zijn meerdere gebruikers van het verzamelpand te vinden. Deze ruimte op de begane grond is ca. 76 m2 groot (deze is reeds VERHUURD).

Er is een gemeenschappelijke toiletgroep en keuken, plafond en vloerafwerking zijn recentelijk vernieuwd in de algemene ruimte en de verhuurbare ruimte. Plafonds zijn voorzien van Led armaturen. De wanden zijn voorzien van sauswerk of behangen.

De buitengevel is geïsoleerd evenals de beglazing. Natuurlijke ventilatie via te openen raampartijen, voor het bedieningsgemak zijn er kabelgoten aangebracht, binnen is zonwering aanwezig, kortom representatief.

Op de eerste etage zijn twee kantoorruimtes vrij, een ruimte van ca. 36 m2 met een eigen pantry in de kantoorruimte, de tweede ruimte is ca. 76 m2 (deze is reeds VERHUURD). Beide ruimtes zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking en systeemplafonds. Wanden voorzien van sauswerk. Ook op de verdieping is een gemeenschappelijke toiletgroep.

Er is gekozen voor binnen-zonwering om de herkenbaarheid van het pand en de specifieke buitengevel zoveel als mogelijk zichtbaar te houden.

Het pand is duurzaam met label A voor het energiegebruik, door de ligging op het bedrijventerrein is het winkelcentrum “De Smidse” het centrum van Moordrecht welke lopend of per fiets op korte afstand goed te doen.

Het openbaar vervoer gaat per bus, de bus rijdt door het bedrijventerrein en er zijn haltes in de directe nabijheid van dit kantoorpand.

Huurprijs per ruimte vanaf:
Kamer 1 VERHUURD: gelegen op de 1e verdieping, oppervlakte ca. 36m2. Huurprijs € 390,- inclusief servicekosten excl BTW.
kamer 2: gelegen op de 1e verdieping, oppervlakte ca. 76m2. Huurprijs € 823,- inclusief servicekosten excl BTW.
kamer 3 VERHUURD: gelegen op de begane grond, oppervlakte ca. 76m2. Huurprijs € 823,- inclusief servicekosten excl BTW.
(energielasten in servicekosten inbegrepen)

Bijzonderheden: centrale ligging t.o.v. de grote steden, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, de Rijksweg Rotterdam/Gouda loopt voor Moordrecht langs, Moordrecht heeft een eigen afslag op de Rijksweg.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze makelaardij:

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-01-17 01:27:53
Status Beschikbaar
Huurprijs € 390 p.m.
Bouwjaar 1990
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2029-02-18
Plaats Moordrecht
Postcode 2841 Dd
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 76, 0, 2, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-01-17 01:27:53
Status Beschikbaar
Huurprijs € 390 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1990
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2029-02-18
Locatie
Plaats Moordrecht
Postcode 2841 Dd
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 76, 0, 2, Array, Array

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek