Kolpa van der Hoek genomineerd voor “Best Grown-up” voor de Nationale Makelaar Awards 2023.

Kolpa van der Hoek heeft met trots de nominatie ontvangen in de categorie “Best Grown-up” voor de Nationale Makelaar Awards 2023. De organisatie van de Nationale Makelaar Awards maakte afgelopen week de drie genomineerden voor elke categorie bekend, na een recordaantal inzendingen uit het hele land. De winnaars zullen worden onthuld tijdens het Nationale Makelaar Awards Event op 23 november in Utrecht.

De Nationale Makelaar Awards is een jaarlijks evenement dat de prestaties en excellentie in de makelaarsbranche erkent en viert. Het feit dat Kolpa van der Hoek is genomineerd in de categorie “Best Grown-up” getuigt van toewijding aan groei, innovatie en kwaliteit in hun dienstverlening.

Initiatiefnemer Matthijs Stroboer benadrukte de groeiende trend in de makelaarsbranche: “Wat dit jaar extra opvalt, is dat makelaars steeds meer aan de slag gaan met een onderscheidende en duidelijke positionering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*