Uw huis verhuren in Rotterdam en benieuwd naar de regels? Er gelden regels voor particuliere verhuur, vooral als u wilt voorkomen dat er huurrecht ontstaat. En wilt u de woning voor langere tijd verhuren, waarbij huurrecht geen probleem vormt? Ook dan is er sprake van verschillende regels, waar we u graag meer over vertellen.

De verhuur van woningen in Rotterdam behoort tot onze belangrijkste diensten, waarmee we er graag voor zorgen dat u een mooi rendement kunt maken op investeringen en beleggingen. Wij hebben een breed netwerk van expats en andere huurders, die zoeken in het midden- tot hoogsegment. Aan de hand daarvan leggen we u graag uit wat de regels zijn en waar de mogelijkheden liggen om uw huis te verhuren in Rotterdam.

Specialisten in verhuur: ook voor expats

Uw huis verhuren in Rotterdam en die volgens de regels aanbieden aan expats en andere doelgroepen? We zijn u graag van dienst met onze rental services. We vinden passende huurders voor uw woning(en), waarmee u kunt vertrouwen op een fijne overeenkomst en een stabiel inkomen uit uw beleggingen.

We leggen u graag uit over de regels die er gelden in Rotterdam om uw huis te verhuren. En wilt u er zelf vooral geen omkijken naar hebben? Wij zorgen er binnen die regels voor dat we de werkzaamheden voor u uit handen nemen, zodat u maandelijks een aantrekkelijk rendement ontvangt op basis van de huur. Het zijn twee mogelijkheden waarmee we u graag van dienst zijn, als ervaren makelaar om u huis in Rotterdam volgens de regels te verhuren.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.