Makelaar in Rotterdam Noord gezocht? We zijn uw ervaren makelaar om een huis te kopen, een woning te verkopen of om te huren. Voor appartementen, eengezinswoningen en andere soorten woningen, dankzij ons uitgebreide netwerk en meer dan 100 jaar ervaring. Wij kennen de delen van Noord zoals Blijdorp, Bergpolder, het Liskwartier, het Oude Noorden en de Agniesbuurt. Bovendien weten we wat er beschikbaar is in Hillegersberg (Noord en Zuid), net als in bijvoorbeeld Schiebroek.

Wilt u een huis kopen in Rotterdam Noord, zoekt u naar de nieuwbouwprojecten die er beschikbaar zijn of gaat het u om bedrijfsruimte? Wij laten u graag zien wat er mogelijk is of kunnen u meer specifiek van dienst zijn. Bijvoorbeeld door alternatieven aan te bieden als het u niet lukt om zelf een geschikte woning te vinden. Zitten er geen koopwoningen in Rotterdam Noord bij die u aanspreken en staat u open voor andere delen van de stad? Soms lukt het daar wel om een mooie woning te kopen, iets waar we u natuurlijk graag bij helpen.

Nieuwbouwprojecten en bestaande bouw

We kennen natuurlijk de nieuwbouwprojecten in Rotterdam Noord. Dat geldt voor de projecten waar op dit moment aan gebouwd wordt, waarvoor de tekeningen worden gemaakt en de plannen die er liggen voor de komende tijd. In veel van de gevallen zijn we betrokken bij de projectontwikkelaars en anderen die er mee aan de slag gaan. Daardoor zijn we vroegtijdig op de hoogte van wat er gaat komen, zodat we dit ook u kunnen laten weten. In sommige gevallen hebben we zelfs de kans om de plannen af te stemmen op waar u en onze klanten specifiek naar op zoek zijn.

Aan de andere kant kennen we ook het aanbod binnen de bestaande bouw. Als ervaren makelaar in Rotterdam Noord beschikken we over een breed netwerk. We kennen de woningen die in de verkoop staan en weten wat er mogelijk aan zit te komen. In sommige gevallen lukt het om woningen te verkopen voordat die bij het grote publiek bekend worden. Het is de kracht van een ervaren makelaar die de buurt en de regio goed kent. We zijn er bovendien zowel voor kopers als voor verkopers, waardoor we de beide kanten van de medaille uitstekend kennen.

Koopwoningen: aanbod van ieder type

Specifiek een appartement kopen in Rotterdam Noord of op zoek naar een eengezinswoning? Het mooie van dit deel van de stad is dat het allebei goed kan. De grote verscheidenheid aan buurten en woningen maakt het mogelijk om er dichtbij het centrum of juist in alle rust te kunnen wonen.

Wij kennen de verschillende buurten en de afzonderlijke straten, waardoor we u daar als (potentiële) koper goed over kunnen vertellen. Wilt u juist uw huis verkopen in het noorden van de stad? Dan kennen we de belangrijke kenmerken waar kopers naar op zoek zijn. Op die manier brengen we vraag en aanbod bij elkaar, om tot een mooie woning of een geslaagde verkoop te komen.

We zijn makelaar voor koopwoningen, net als voor huurwoningen in Rotterdam Noord. Ontdek de woningen in het midden- tot hoge segment die er beschikbaar zijn. Gestoffeerd of zelfs gemeubileerd, om er meteen in te kunnen en daar heerlijk te gaan wonen. Wij zorgen ervoor dat ieder huis te koop en iedere woning te huur zo snel mogelijk goed onder de aandacht komt. Bij u en onze andere klanten, zodat we een waardevolle rol kunnen spelen door als tussenpersoon de vraag en het aanbod goed bij elkaar te brengen.

Ervaren makelaars in Rotterdam

Ondertussen zijn we ervaren makelaars in heel Rotterdam, bijvoorbeeld dankzij de rental services waar we om bekend staan. We kennen onze verhuurders en weten waar zij voor hun panden en woningen naar op zoek zijn. Aan de andere kant zoeken we voor huurders naar een geschikte woning in de stad, bijvoorbeeld in Noord of andere delen van Rotterdam.

We beschikken als makelaar over alle belangrijke expertises. Daardoor kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij de huur en verhuur, net als wanneer het gaat om de aankoop van een woning. En zoekt u (ook) naar bedrijfshuisvesting? Zowel in Noord als in de rest van Rotterdam weten we goed waar u op moet letten en waar de kansen liggen. Op die manier slagen we er al meer dan 100 jaar in om u uitstekend van dienst te zijn als ervaren makelaar.

Huis kopen in Rotterdam Noord

Een huis kopen in Rotterdam Noord en daarvoor op zoek naar een makelaar? Of wilt u de woning juist verkopen en daar een goede prijs voor krijgen? Het zijn zaken waar we u uitstekend bij kunnen helpen. Dankzij de diverse diensten die we aanbieden zorgen wij ervoor dat alles in goede banen verloopt. We begeleiden u daar waar nodig en zetten ons netwerk graag voor u in. Op die manier zijn we van belangrijke toegevoegde waarde als makelaar, zowel bij de huur en verhuur als de aankoop en verkoop van woningen en bedrijfspanden. Bovendien vertellen we u graag meer over onze werkwijze, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over ons als makelaar in Rotterdam Noord of vragen over onze andere makelaarsdiensten? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.