Nieuwbouw makelaar in Rotterdam gezocht? We staan bekend als ervaren makelaar in de mooiste stad van Nederland. We werken samen met een groot aantal projectontwikkelaars, de gemeente Rotterdam en andere betrokken partijen. We zijn daardoor vroeg op de hoogte van nieuwe plannen voor nieuwbouw, iets waar we soms zelfs zelf bij betrokken zijn.

Binnen ons brede aanbod van diensten vertellen we u graag meer over nieuwe plannen voor nieuwbouw, of kunnen we u begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Aan de andere kant begeleiden we projectontwikkelaars bij hun plannen voor nieuwbouw, omdat we goed op de hoogte zijn van wensen bij kopers en huurders. Wij weten aan beide kanten van de markt hoe nieuwbouw in Rotterdam succesvol wordt, dus kunnen u daarmee goed van dienst zijn.

Uitgebreid aanbod nieuwbouwwoningen

Benieuwd naar het aanbod nieuwbouwwoningen? We zorgen er als nieuwbouw makelaar in Rotterdam natuurlijk voor dat u online het aanbod kunt bekijken. Het is de makkelijkste manier om een geschikte woning te vinden of om daarmee inspiratie op te doen.

Heeft u vragen over een nieuwbouwproject of plannen die eraan lijken te komen? De kans is groot dat we er inderdaad al meer van weten, zodat we u daarover kunnen uitleggen. We zijn op die manier graag uw nieuwbouw makelaar in Rotterdam, zowel voor koop als voor huur en voor projectontwikkelaars die zoeken naar interessante samenwerkingen met ervaren specialisten.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar info@kolpavanderhoek.nlof gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.