Zoekt u een NVM makelaar in Rotterdam? We zijn sinds jaar en dag aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, waardoor u profiteert van een aantal belangrijke voordelen. We zijn natuurlijk NVM aankoopmakelaar in Rotterdam en zorgen er ook bij verkoop voor dat we netjes werken volgens de belangrijke voorwaarden die de vereniging stelt.

Het betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op betrokken diensten, zowel voor de aankoop als verkoop als ook op het gebied van huur en verhuur. We hebben veel ervaring met die verschillende diensten, beschikken over een breed netwerk en werken natuurlijk volgens de belangrijke richtlijnen die de Nederlandse Vereniging van Makelaars hanteert.

Het voordeel van de Nederlandse Vereniging van Makelaars

Benieuwd naar de voordelen van een NVM makelaar in Rotterdam? We zetten er 3 voor u op een rij:

  • Deskundigheid
   Als NVM Makelaar zijn we goed opgeleid. Bovendien is dat niet alles, omdat we zijn verplicht om jaarlijks onze kennis op peil te houden. We kennen de markt en kunnen daar uitstekend over adviseren, zodat u kunt rekenen op deskundige begeleiding.
  • Betrouwbaarheid
   Voor alle NVM makelaars geldt de NVM Erecode. Dit betekent onder andere dat we alle belangrijke regels van de vereniging in acht moeten nemen en het belang van u als klant altijd voorop moeten stellen. Het draagt bij aan de enorme betrouwbaarheid waar u op kunt vertrouwen.
  • Zekerheid
   Met een NVM makelaar in Rotterdam kiest u voor maximale zekerheid. We bieden de beste service en als er toch een keer een klacht ontstaat kunt u terecht bij de NVM. Uiteraard zijn we netjes verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, zodat u ook daarmee geen enkel risico loopt.

Het zijn een aantal belangrijke voordelen van een NVM makelaar in Rotterdam, waar u bij ons al tientallen jaren op kunt vertrouwen. We zorgen er daarmee voor dat u de juiste begeleiding ontvang bij zowel huren, verhuren, kopen als verkopen. We leggen u uit waar u rekening mee dient te houden, voorkomen dat u in bekende valkuilen trapt en zorgen voor vakkundige begeleiding vanuit een betrokken houding.

NVM aankoopmakelaar in Rotterdam

Zoekt u een NVM aankoopmakelaar in Rotterdam of een specialist in huren en verhuren? Het zijn diensten die we al tientallen jaren aanbieden en waar we in die tijd tal van Rotterdamse klanten mee hebben geholpen. We zijn trots lid van de NVM en zorgen er vanuit een betrokken houding voor dat u altijd kunt rekenen op de best mogelijke service.

Benieuwd wat we in Rotterdam als makelaar voor u kunnen betekenen? Bel ons op nummer 010 422 61 44, stuur ons een e-mail naar [email protected]of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.