Andersonweg, Hellevoetsluis

Vraagprijs € 189.500 V.o.n. Bekijk alle foto's (8)

Omschrijving

Na het succes van Business LOFT Nesselande en Zuidplas is Dok 4 BV gestart met de ontwikkeling van Business LOFT Hellevoetsluis op het nieuwe bedrijvenpark Kickersbloem 3. Een uniek en duurzaam bedrijfsverzamelcomplex op een toplocatie waarbij de ondernemer centraal staat. Business LOFT Hellevoetsluis zal bestaan uit twee markante gebouwen met hierin twee showrooms met kantoorruimte, vijf zelfstandige kantoren en 18 bedrijfsunits. U krijgt de volledige vrijheid om de ruimten naar eigen inzicht in te delen. En dat alles op een schitterende zichtlocatie nabij de Kanaalweg.

Locatie:
Business LOFT Hellevoetsluis wordt gesitueerd op het nieuwe bedrijvenpark Kickersbloem 3 nabij, de rijksweg A15. Dit is de belangrijkste uitvalsweg richting de randstad en overige rijkswegen. De Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam liggen binnen handbereik. In 2024 wordt de Blankenburgtunnel in gebruik genomen waardoor het bedrijventerrein onderdeel wordt van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en ook het Westland een directe verbinding heeft met Hellevoetsluis waardoor de locatie uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar is.

De bedrijfsunits worden aangeboden vanaf € 189.500,- tot € 370.000,- v.o.n. op eigen grond, exclusief BTW.
U, uw medewerkers en relaties parkeren op uw eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Business LOFT bedrijfsgebouw:
In dit bedrijfsverzamelgebouw is er keuze uit 4 verschillende typen Business LOFT met ieder zijn specifieke gebruikskenmerken. Ieder type Business LOFT bedient op deze manier een andere groep ondernemers, maar voldoen allen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen.

Business LOFT centraal zuid:
De acht tussenunits (bouwnummers 1 t/m 8) zijn circa 100 m2 groot (bruto vloeroppervlakte – bvo), verdeeld over twee bouwlagen en hebben een vrije hoogte van circa 3.35 meter op de begane grond en op de verdieping met toegang tot het betegelde dakterras.
Prijs € 189.500,- v.o.n. op eigen grond, exclusief verschuldigde BTW. De centraal zuid units krijgen 1 parkeerplaats toegewezen.

Business LOFT centraal noord:
De zes tussenunits aan de noordzijde (bouwnummers 9 t/m 14) zijn circa 134 m2 groot (bruto vloeroppervlakte – bvo), verdeeld over twee bouwlagen en hebben een vrije hoogte van circa 3.35 meter op de begane grond en op de verdieping met toegang tot het betegelde dakterras.
Prijs € 250.000,- v.o.n. op eigen grond, exclusief verschuldigde BTW. De centraal noord units krijgen 2 eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Business LOFT west:
De hoekunits aan de westzijde zijn groot circa 156 m2 (bruto vloeroppervlakte – bvo) verdeeld over twee bouwlagen. Deze representatieve hoekunits (bouwnummer 15 en 16) worden ook aan de frontzijde voorzien van grote raampartijen en toegangsdeuren.
Prijs € 289.500,- v.o.n. op eigen grond, exclusief verschuldigde BTW. De business LOFT west units krijgen ieder 3 eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Business LOFT oost:
Met een oppervlakte van circa 195 m2 bvo verdeeld over drie bouwlagen zijn deze units (bouwnummer 17 en 18) zeer multifunctioneel. De voorzijde van het pand, aan de zichtzijde van de Andersonweg, heeft een indrukwekkende ‘uitkraging’.
Prijs € 370.000,- v.o.n. op eigen grond, exclusief verschuldigde BTW. De business LOFT oost units krijgen ieder 5 eigen parkeerplaatsen toegewezen.

Alle Business LOFT units worden op de verdieping voorzien van een pantry en betegelde toiletruimte. Bij het ontwerpen van Business LOFT Hellevoetsluis zijn geen concessies gedaan. Door gebruik te maken van een traditionele bouw met prachtig metselwerk in zwarte en zilvergrijze stenen met terugliggende voegen en grote raampartijen ontstaan er zeer representatieve bedrijfsruimten.

Business LOFT bedrijfsgebouw – technische omschrijving:
– Bruto vloeroppervlakte (bvo) circa 100 m² tot 195 m² incl. dakterras;
– Onderheide begane grond betonvloer, gevlinderd afgewerkt;
– Betonnen verdiepingsvloer (kanaalplaten met afwerkvloer);
– Vloerbelasting begane grond tot 1.000 kg/m2, verdiepingsvloer tot 500 kg/m2;
– Vrije hoogte circa 3.35 m met een doorgang hoogte van ca. 2.90 m;
– Alle vloeren voorzien van ingestorte vloerverwarmingsleidingen (exclusief verwarmingsinstallatie);
– Kalkzandstenen scheidingswanden afgewerkt door middel van filmlaag pleisterwerk;
– Vurenhoutentrap naar verdieping, afgewerkt met grondlak;
– Geheel in twee kleuren wildverband metselwerk opgetrokken buitenwanden;
– In RAL kleur gespoten aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
– Isolerende beglazing (HR ++);
– Geïsoleerd betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
– Betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje op de verdieping;
– Pantry inclusief close-in boiler op de verdieping;
– T.b.v. duurzame voorzieningen (zoals zonnepanelen) worden extra dakdoorvoeren gerealiseerd;
– Meterkast met aansluitingen voor water, elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
– Voorbereiding glasvezelaansluiting;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur.

Hoogwaardige kwaliteit van uw bedrijfsomgeving:
– Ruime opzet, kwalitatief hoogwaardige en doelmatig ingerichte buitenruimte;
– Ruime parkeerfaciliteiten;
– Groene omgeving, dichtbij winkelgebied en recreatiemogelijkheden;
– Historisch Hellevoetsluis op vijf ‘autominuten’;
– Jachthaven met een meer dan gezellig centrum en uitstekende horeca.

Oplevering:
Bij een verkoop van 70% van de totaal verkoopbare vloeroppervlakte wordt de bouw gestart. Het streven is om Business LOFT Hellevoetsluis medio 2025 gebruiksklaar op te leveren.

Bestemming
– bedrijven met bedrijfsactiviteiten die voorkomen in de categorieën 1 t/m 3.2 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (bijlage 1) ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’;
– bedrijfsgebonden kantoren van ten hoogste 50% van het maximale brutovloeroppervlak van het bedrijfspand;
– detailhandel in auto’s, boten, caravans, motoren, scooters, zwembaden, buitenspeelapparatuur, fitnessapparatuur, piano’s, surfplanken, tenten, grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen en brand- en explosiegevaarlijke goederen, niet zijnde BRZO-bedrijven;

Parkmanagement
Op bedrijvenpark Kickersbloem 3 worden de gezamenlijke belangen gewaarborgd door de vereniging ‘die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van het parkmanagement’. Kopers worden automatisch lid van deze vereniging en betalen hier een vaste nader te bepalen bijdrage voor.

Vereniging van eigenaren
Er wordt per gebouw een VVE opgericht ten behoeve van het gezamenlijk onderhoud. Daarnaast wordt er een aparte VVE opgericht die zich richt op het onderhoud van het mandelige (parkeer)terrein. Kopers worden automatisch lid van deze vereniging en betalen hier een vaste nader te bepalen bijdrage voor.

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfsruimtes, gelegen aan Voltaweg / Andersonweg te Hellevoetsluis.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. 
 
De verkoper heeft Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars aangewezen om de verkoop te begeleiden.
Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject. 

Bij interesse kan er toegang worden verleend worden tot de dataroom voorzien van aanvullende informatie.
Aanmelden hiervoor kan via: bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl.
 
Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV 
Straatweg 94 
3051 BL Rotterdam 
010-4226144 
www.kolpavanderhoek.nl 
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-12 17:09:13
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 189.500 v.o.n.
Bouwjaar 2025
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 Ma
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 52, 36
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-12 17:09:13
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 189.500 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar 2025
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 Ma
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 52, 36

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek