Eendraghtshof Hellevoetsluis

Vanaf € 276.000 T/m € 320.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (2)

Omschrijving

Hoe vaak krijgt u de kans om uw droomhuis te (laten) bouwen en dan ook nog op een prachtige centraal gelegen plek?
De bouwkavels van het Eendraghtshof bieden een unieke kans voor duurzaam en stijlvol wonen.

We starten met de eerste zes kavels van totaal 29 in het plan Eendraghtshof te Hellevoetsluis. De kavels hebben een grootte van 435 m2 tot 490 m2 en alle achtertuinen zijn gelegen op het zuiden.

Eendraghtshof is binnen gemeente Voorne aan Zee één van de nieuwe woonbuurten in de gebiedsontwikkeling Stadsdorp 3223, wat bestaat uit meerdere woningbouwprojecten. Het wordt een gezellige wijk met voorzieningen dichtbij en toch veel oog voor groen en ruimte. Hier ervaart u het betere leven!

De naam Eendraghtshof verwijst naar de geschiedenis van deze plek, waar nog niet zo lang geleden een sporthal met zwembad De Eendraght, basisscholen en een kinderdagverblijf waren. Deze voorzieningen vindt u in een nieuw jasje om de hoek aan het Rie Mastenbroekplein. Eendraghtshof ligt tussen de straten Sportlaan, Wisselslag en Vlinderslag. Het moderne en grote winkelcentrum De Struytse Hoek ligt in de buurt, net als het buurtwinkelcentrum Evertsenplein. Het in 2020 geopende zwembad en sportcomplex de Eendr8 is op enkele minuten loopafstand evenals het medisch centrum ’t Dok en kindcentrum De Samenstroom, waar kinderopvang en basisscholen deel van uitmaken. Er is een bushalte vlakbij, waarvan u snel met het openbaar vervoer naar omliggende plaatsen reist, zoals Spijkenisse. Vanaf Spijkenisse pakt u makkelijk de metro richting Rotterdam en Den Haag.

Hellevoetsluis is een historische vestingstad met zo’n 40.000 inwoners gelegen in de gemeente Voorne aan Zee.
De stad ligt aan het Haringvliet en heeft daardoor veel watersportmogelijkheden en maar liefst zes jachthavens.
In de historische vesting van de stad ziet u de maritieme geschiedenis terug en zijn er veel gezellige horecagelegenheden.
De stad heeft een groot winkelcentrum en veel faciliteiten zoals een nieuw gebouwd zwembad, sporthallen, medisch centrum en cultuurhuis. Ook zijn er diverse basisscholen en middelbare scholen. Met zo’n 30 minuten rijden in de auto zit u nabij Rotterdam en binnen 5 minuten op de N57 richting Zeeland.
Hellevoetsluis heeft kleine lokale stranden met in de buurt badstrand Rockanje en het Noordzeestrand waar u kunt genieten van de zee, heerlijk kunt wandelen door de duinen of kunt uitwaaien op het strand.
Door de ligging, de combinatie van historie en eigentijdsheid en het hoge voorzieningenniveau is Hellevoetsluis een aantrekkelijke stad om te wonen.

Zelf bouwen: een unieke kans

De gemeente heeft voor de kavels bouw- en kwaliteitsvoorwaarden opgesteld. De bebouwing op de kavels zullen aan een aantal belangrijke eisen moeten voldoen, waarin groene uitstraling met veel aandacht voor flora en fauna centraal staan. Ook duurzaamheid wordt belangrijk gevonden en gepromoot. De woningen dienen onder architectuur te worden ontworpen, passend binnen de gebiedsontwikkeling Stadsdorp 3223. De voorwaarden zullen na de informatieavond gepubliceerd worden op de projectwebsite. Deze voorwaarden zijn te vinden in o.a. het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan, het kavelpaspoort en de handvatten voor de architect. Binnen deze voorwaarden moeten de woningen gebouwd worden.

De informatieavond zal plaatsvinden op:
Datum: Woensdag 17 april 2024
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Locatie: Droogdok Jan Blanken, Dokweg 5 in Hellevoetsluis

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan volgt na 17 april alle beschikbare informatie op de projectwebsite.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-24 13:19:04
Website Https://www.eendraghtshof.nl
Postcode 3223 Ev
Plaats Hellevoetsluis
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-24 13:19:04
Website Https://www.eendraghtshof.nl
Adres
Postcode 3223 Ev
Plaats Hellevoetsluis
Status Beschikbaar

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek