Hof van Maerlant Fase 3

Vanaf € 335.000 T/m € 360.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (3)

Omschrijving

Het bouwen van je eigen huis doe je vaak maar één keer in je leven. De bouwkavels op het Hof van Maerlant, bieden een unieke kans om creatief te zijn en jouw woonwensen zo veel mogelijk te vertalen naar een mooi ontwerp.

In de lommerrijke wijk De Plantage, op de plek van de bouwdelen en schooltuin van het voormalige schoolgebouw, worden deze zelfbouwkavels uitgegeven. De kavels worden verkocht in drie verkoopfasen. De 14 kavels uit de eerste fase zijn allemaal verkocht. De laatste zes kavels worden verkocht in twee deelfases. Vijf kavels in fase twee gaan nu in de verkoop. De laatste kavel wordt gebruikt voor de ontsluiting van het bouwverkeer en wordt op een later moment verkocht.

De kavels hebben een grootte van ca. 480 m² tot 520 m² en liggen aan een ovaalvormige weg met éénrichtingsverkeer. De eigen auto parkeer je op privéterrein. Voor bezoekers is er een parkeerplaats langs de weg. Met de auto verlaat je de wijk aan de Jan Matthijssenlaan. Op de fiets en te voet gebruik je een extra uitgang naar de fietspaden langs de provinciale weg om te komen in de binnenstad of naar openbaar vervoer. De wijk is ontworpen door een landschapsarchitect en wordt prachtig groen ingericht met lage hagen, mooie bomen en heesters.

Brielle
Brielle bruist van gezellige evenementen zoals de jaarlijkse viering van 1 april, het Foodtruckfestival, Brielle Blues en Brielle Live. Ook cultureel biedt Brielle een compleet aanbod met een eigen theater, klassieke concerten in de kerk en het Historisch Museum Den Briel. Ook biedt Brielle een gevarieerde keuze aan kinderopvang, onderwijs en zorg op hoog niveau. Naast diverse basisscholen is er ook een compleet aanbod van middelbare scholen op verschillende niveaus. Voor veel vormen van zorg hoeft u de stad niet uit. In Brielle zijn verschillende huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten werkzaam en is er een medisch centrum.

De waterrijke, natuurlijke omgeving van het Brielse Meer, het Oostvoornse Meer en het strand dichtbij geven je alle ruimte om te watersporten, mountainbiken of heerlijk te zonnen. Brielle en omgeving kent een veelzijdig aanbod van watersportmogelijkheden, zoals roeiclubs, watersportverenigingen en een zeilschool. Van atletiek tot voetballen en van denksport tot duursport, het kan allemaal in de buurt. De sportieve trots van de stad, het Geuzenpark is een modern sportcomplex voor voetbal, tennis en atletiek. Een cappuccino op het terras, gezellig shoppen in exclusieve modezaken, iets lekkers halen bij de ambachtelijke chocolaterie en heerlijk eten met uitzicht op de haven. Brielle heeft een levendige binnenstad in een decor van sfeervolle pleintjes en monumentale panden.

Zelf bouwen: een unieke kans

De gemeente heeft voor de kavels bouw- en kwaliteitsvoorwaarden opgesteld. Je bouwt tenslotte in een nieuwe wijk die prachtig zal aansluiten op de Vesting met haar historie aan de ene zijde en de bestaande wijk De Plantage aan de andere zijde. Jouw woning weerspiegelt de moderne bouwkwaliteit die past bij de omgeving. Cataloguswoningen zijn niet welkom op deze plek. De woningen moeten daarnaast onderlinge samenhang vertonen.
Het bestemmingsplan, de uitgiftevoorwaarden en de kavelpaspoorten zijn te vinden op de website www.kavelshofvanmaerlant.nl. Deze geven je duidelijkheid over wat er kan en mag.

Bijzonderheden:
De inschrijving is reeds gesloten! Mocht u interesse hebben neem dan contact op met ons kantoor dan plaatsen wij u op de reservelijst en houden wij u op de hoogte!

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-16 08:42:24
Start verkoop 2023-10-10
Website Https://www.kavelshofvanmaerlant.nl
Postcode 3232 Ed
Plaats Brielle
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-16 08:42:24
Start verkoop 2023-10-10
Website Https://www.kavelshofvanmaerlant.nl
Adres
Postcode 3232 Ed
Plaats Brielle
Status Beschikbaar

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek