Parkeerplaatsen Cypruslaan 0ong, ROTTERDAM

Vraagprijs € 215.000 v.o.n. Bekijk alle foto's (11)

Omschrijving

Voor verkoop bieden wij, in een parkeergarage gelegen te Nesselande, 13 parkeerplaatsen aan. Het betreft 9 autoparkeerplaatsen, 1 grote autoparkeerplaats en 3 motorparkeerplaatsen.

De parkeerplaatsen zijn gelegen in een afgesloten ondergrondse parkeergarage in project Newport Nesselande bij de boulevard, het strand van Nesselande en het winkelcentrum en zullen vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

Het staat koper vrij de parkeerplaatsen in gebruik te nemen, te verhuren of uit te ponden naar de particuliere markt.

De verwachte huuropbrengst zal vanaf € 15.000,– excl. btw en servicekosten per jaar zijn.

Bieden vanaf: € 215.000,- V.O.N. excl. BTW

Levering is vrijgesteld van overdrachtsbelasting.

Biedingsprocedure:
Wanneer partijen na het bestuderen van de informatie uit de dataroom geïnteresseerd zijn om het geheel te kopen dan nodigen wij partijen graag uit om hun bieding in te dienen via: [email protected]

Projectnotaris:
MAES Notarissen, Vlaardingen.

Wijze van oplevering:
Het object wordt "as is where is" verkocht en opgeleverd in de alsdan aanwezige staat.

Aanvaarding:
In overleg.

Vereniging van Eigenaren:
Er is een actieve VVE aanwezig, VVE bijdrage circa € 30,- per parkeerplaats per maand (VVE stukken beschikbaar in de dataroom).

De VvE heeft een uitstekende reserve op de balans voor planmatig onderhoud.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Recht van gunning:
De verkoper behoudt zich altijd het ‘recht van gunning’ voor. Dat betekent dat hij of zij mag bepalen of de combinatie van prijs en voorwaarden voldoende is om aan een bepaalde bieder te verkopen. Verkoper is dus niet verplicht aan de hoogste bieder te verkopen, maar kan kiezen voor een lager bod met betere voorwaarden. Er kan zelfs worden besloten niet te gunnen (niet te verkopen).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Newport Nesselande. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2023-03-31 15:47:50
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 215.000 v.o.n.
Bouwperiode Vanaf 2001 tm 2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Rotterdam
Postcode 3059 xa
Ligging Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
0 18, Overig
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2023-03-31 15:47:50
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 215.000 v.o.n.
Bouw
Bouwperiode Vanaf 2001 tm 2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3059 xa
Ligging Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
Object details
0 18, Overig

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek