Voorstraat, Brielle

Huurprijs € 275 P.m. Bekijk alle foto's (7)

Omschrijving

Welkom in de wereld van zakelijk comfort en stijl. Ontdek onze luxe kantoorruimtes, waar modern design en functionaliteit samenkomen om een werkomgeving van ongekende klasse te creëren. 

Stap binnen in een oase van productiviteit, waar elk detail is ontworpen met het oog op uw professionele welzijn. De hoogwaardige kantoorruimtes zijn elegant ingericht met hoogwaardige meubels om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Daarnaast geniet u van de exclusieve toegang tot gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen voor ontspanning en netwerkmogelijkheden.

Of u nu een start-up bent die indruk wil maken, een groeiend bedrijf dat ruimte nodig heeft om te bloeien, of een gevestigde onderneming die een upgrade zoekt, onze luxe kantoorruimtes bieden de perfecte omgeving om succes te cultiveren.

Voor huur is kantoorruimte 8 beschikbaar gelegen op de begane grond: 

Kantoorruimte 8: groot ca. 7 m² | huurprijs €275,- per maand

De huurprijzen zijn excl. voorschot servicekosten. 

De kantoorruimte is voorzien van: 
– buitenzonwering;
– alarminstallatie;
– airconditioning;
– keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur;
– tuin/buitenruimte met achterom;
– mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein; 
– gestucte wanden; 
– gestucte plafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen; 
– elektrapunten; 
– gescheiden toiletruimte. 

Parkeren: 
Gratis openbare parkeergelegenheid. 
 
Aanvaarding: 
Per direct. 

Huurtermijn:
Huurtermijnen bespreekbaar. 

Huurprijsaanpassing: 
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Betalingswijze:
De huurpenningen met servicekosten (voorschot) en eventuele BTW dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Voorbehoud:  
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.  

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de praktijkruimtes, gelegen aan Voorstraat 30 te Brielle. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele verhuurtraject. 

Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars 
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-04-05 11:56:24
Status Beschikbaar
Huurprijs € 275 p.m.
Bouwperiode Tot 1906
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Brielle
Postcode 3231 Bj
Woonoppervlakte 10, 10, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-04-05 11:56:24
Status Beschikbaar
Huurprijs € 275 p.m.
Bouw
Bouwperiode Tot 1906
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Brielle
Postcode 3231 Bj
Object details
Woonoppervlakte 10, 10, 1, Array, Array

Foto's

Plattegronden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek