Succesvolle makelaars van Kolpa van der Hoek nu ook actief in Gouda en Zuidplas.

Persbericht
Rotterdam, 14 februari 2023

De succesvolle samenwerking binnen Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs valt op. En steeds meer regio’s kunnen profiteren van de kracht van dit netwerk. In 2023 zet de groei gewoon door en is op 14 februari de liefde verklaard aan twee nieuwe kantoren: Van Leeuwen Makelaardij (Nieuwerkerk a/d IJssel en Moordrecht) en Lafeber Makelaardij (Gouda). Met deze twee overnames wordt het werkgebied van Kolpa van der Hoek flink uitgebreid. Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rond Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, Zuidplas en Gouda. De regionale kennis en kunde is onontbeerlijk. Wonen en waarde gaat immers om locaties, locaties en locaties. Maar de makelaar van nu moet ook echte specialistische kennis in huis hebben. Een slim netwerk van sterke kantoren met lokale kennis is binnen Kolpa van der Hoek de nieuwe toekomst voor het makelaars- en taxateursvak.

Sebastiaan van der Velden, Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs “Met Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij versterken wij onze positie in het Groene Hart waardoor wij onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn. En we kunnen méér opdrachtgevers voorzien van onze succesvolle verkoop, aankoop en taxatiediensten.”

Kolpa van der Hoek ontstond in 2020 door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (Rotterdam, sinds 1915) en Van der Hoek Makelaars (Voorne-Putten, sinds 1960). In zowel 2022 als in 2023 is het werkgebied uitgebreid met de bekende kantoren Roest Staalduinen Makelaardij, Vijverberg Westland Makelaars, Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij.

Kolpa van der Hoek is lid van de NVM en een ‘RICS Regulated Firm’. Met Kolpa van der Hoek Sotheby’s International Realty bestrijken zij succesvol de top van de markt. Landhuizen, villa’s en aansprekende penthouses zijn inmiddels via Sotheby’s verkocht.

Ook op het gebied van zakelijke taxaties en commercieel vastgoed is Kolpa van der Hoek dé regionale specialist met lokale kennis van zaken. Hiermee zijn zij één van de breedst gecertifi ceerde makelaars en taxateurs kantoren van Nederland. Met kennis van waarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*