Kolpa van der Hoek plant voor elke verkochte woning een boom

Kolpa van der Hoek sluit zich aan als bomenpartner bij Trees for All, een non-profit organisatie die zich inzet voor het herstel van bossen wereldwijd. Het bedrijf zal voor elk verkocht huis een boom planten om zo haar bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering.

 De eerste bomen zullen binnenkort worden geplant in samenwerking met Trees for All. Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs hoopt op deze manier haar klanten te inspireren om ook hun steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Volgens Sebastiaan van der Velden is het planten van bomen een belangrijk onderdeel van de inspanningen van het makelaarskantoor om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een duurzame toekomst. “We geloven dat het planten van bomen een krachtig middel is om onze impact op het milieu te compenseren. We willen ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet en tegelijkertijd onze klanten bewust maken van de noodzaak om duurzaam te leven.”

Trees for all
Trees for All is opgericht in 1999, en is een CBF-erkende stichting zonder winstoogmerk. De stichting investeert in de toekomst en leefbaarheid van onze planeet door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Hun duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*