Een bedrijfsruimte
in Rotterdam?

Wij zijn dé specialist bij de bemiddeling in bedrijfsruimtes in Rotterdam – Rijnmond.

Bedrijfsruimte in Rotterdam

Een bedrijfsruimte verkopen, kopen, verhuren of huren vraagt om specialistische kennis van vastgoed en de markt in Rotterdam. Ons team bestaat uit gespecialiseerde bedrijfsmakelaars en taxateurs met ervaring in bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, winkelruimtes, vastgoedbeleggingen en/of verhuurde woningen. Als regionale speler kennen wij ons werkgebied Rotterdam-Rijnmond als geen ander. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars is actief met 4 vestigingen in de regio namelijk in Rotterdam, Maassluis, Brielle en Oostvoorne.

Kolpa van der Hoek is ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

Vrijblijvende kennismaking met onze adviseurs uit Rotterdam?

Laat uw gegevens achter bij ons kantoor, dan bellen wij u terug. Of neem contact op met ons kantoor in Rotterdam via 010 – 422 6144.

Waarom Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars de perfecte match is:

100+ jaar ervaring
500+ tevreden klanten in 2021
9.4 gemiddelde beoordeling
volledig gecertificeerd

Dé specialist voor kwalitatieve bedrijfsruimtes in Rotterdam

Met Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars heeft u een ervaren bedrijfsmakelaar voor de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van een bedrijfsruimte in Rotterdam. Omdat wij jarenlang actief zijn in Rotterdam is de kans groot dat wij al betrokken zijn bij de verkoop, aankoop of taxatie van vergelijkbare bedrijfsruimtes in uw buurt. Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars zijn dagelijks betrokken bij transacties en hebben lokale marktkennis, een heldere visie op marktwaarde, juridische aspecten maar ook kwesties zoals erfpacht. U maakt gebruik van onze databank met informatie, de marketingafdeling en ons grote netwerk van ondernemers, particuliere beleggers en investeringsfondsen. Tijdens onze samenwerking houden wij nauw contact maar ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse bezigheden. Met deze persoonlijke aanpak zijn wij voor veel van onze opdrachtgevers al jaren vaste adviseur, generatie op generatie. Best bijzonder toch?

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende type bedrijfsruimtes in de omgeving van Rotterdam:

  • Bedrijfspanden & loodsen
  • Beleggingspanden
  • Logistiek vastgoed
  • Winkelpanden
  • Kantoorpanden
  • Horecapanden
  • Grondposities
  • Complexmatige vastgoed
  • Verouderd vastgoed
  • Transformatieobjecten

Onze werkwijze voor bedrijfsruimtes 3 heldere stappen:

1. Persoonlijke kennismaking

Een goed gesprek is van onschatbare waarde. Daarom luisteren wij graag naar u tijdens een persoonlijke kennismaking. Wij noteren alle karaktereigenschappen van de bedrijfsruimte voor een vrijblijvend, onderbouwd advies of programma van eisen. Maak kennis met ons plan van aanpak op maat.

Contact opnemen

vacature junior taxateur

Sebastiaan Bakker

bedrijfsmakelaar rotterdam

Maarten Troost

2. Marktbenadering

Door de jaren heen hebben wij een relatienetwerk opgebouwd welke bestaat uit een groot aantal zakelijke relaties in de regio. Dit netwerk van zetten wij voor u in om de beste bedrijfsruimte te vinden. Bij verkoop en verhuur zorgen wij  met onze eigen marketingafdeling voor professionele online en offline zichtbaarheid. Op onze diverse social mediakanalen bereiken wij de juiste doelgroep met op maat gemaakte campagnes en advertenties. Aanvullend brengen wij uw bedrijfsruimte onder de aandacht bij ons zoekersbestand en ons netwerk van meer dan 10.000 zakelijke relaties in de regio.

Contact opnemen

3. Begeleiding en afronding

In samenwerking met u brengen wij de beste transacties tot stand. Wij geven gedegen advies, verzorgen de communicatie, prijsonderhandeling, laatste details en eindigen met een goede overeenkomst voor uw bedrijfsruimte. Ook als het even tegenzit.

Contact opnemen

bedrijfsruimte rotterdam

Anouk Kuijper

Wat klanten zeggen over Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars

Een funda in business gebruikerVerkoper Nijverheidsweg 14-1810.0

Voor ieder object hebben ze een oplossing. De goede begeleiding maakt de samenwerking erg prettig. We werken al lang met elkaar samen en dat zal nog lang zo blijven.

Google reviewVerhuurder Zenostraat9.0

Al meerdere keren mee samengewerkt en altijd zeer goed bereikbaar, snel en duidelijk antwoord. Zowel met Anouk als Sebastiaan altijd fijn contact.
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat juridisch alles tip top in orde is, en dat gevoel krijg ik zeker bij deze makelaar.

Mevr. Zaaijer-WarnitzVerkoper Metaalweg9.8

Echt een top makelaar, Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars, ik kan het iedereen aanbevelen die iets gaat verkopen of verhuren. Echte toppers!