Korteweg 22 A

Vanaf € 835.000 T/m € 835.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (6)

Omschrijving

Aan de rand van het toekomstige woningbouwplan De Drenkeling fase 2, bieden wij u 1 van de 2 schitterend gelegen levensloopbestendige vrijstaande nieuwbouwwoningen aan. De woning betreft Korteweg 22 A. De naastgelegen woning op nummer 22 is reeds verkocht.

Altijd al gedroomd van een volledig woonprogramma op de begane grond en een ruime zon georiënteerde tuin? Die droom kan nu werkelijkheid worden.

De woning ligt uniek tussen het natuurgebied het Waaltje en de Voornse Duinen.

Het strand, de duinen en alle centrumvoorzieningen vindt u op korte afstand. Het is hier heerlijk wonen in de bosrijke omgeving van Rockanje aan zee.
Kortom: Een aantrekkelijke locatie!

De sloopwerkzaamheden m.b.t. de huidige opstallen en de bouw van de 2 vrijstaande nieuwbouwwoningen worden in opdracht gerealiseerd door Bouwbedrijf Lagendijk & Stout B.V. uit Sliedrecht.

Eventuele koperswensen en (kleine) aanpassingen in het architectuurbeeld zijn nog in overleg met het bouwbedrijf door te voeren.

Korteweg 22 A – € 835.000,– v.o.n. – perceeloppervlak ca. 480 m2

verdeling koopsom:
Korteweg 22 A (480 m2) totaal 835.000 V.O.N., waarvan grond € 366.500,- en bouw € 468.500,-

De kosten voor de verkoop (notaris en makelaar) en overdrachtsbelasting zijn bij de grondprijs inbegrepen.

De kosten voor sloop, bouw en aansluitkosten zijn bij de aanneemsom inbegrepen.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-24 15:22:03
Inhoud 337 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 118 ㎡
Woonoppervlakte tot 128 ㎡
Postcode 3235 Ch
Plaats Rockanje
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-24 15:22:03
Inhoud 337 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 118 ㎡
Woonoppervlakte tot 128 ㎡
Adres
Postcode 3235 Ch
Plaats Rockanje
Status Beschikbaar

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek