Zwaluwhof

Vanaf € 400.000 T/m € 975.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (18)

Omschrijving

Zwaluwhof ligt ingebed in Oostvoorne, op een unieke plek nabij het pittoreske centrum. De 71 sfeervolle woningen sluiten door hun heel eigen, lichte architectuur naadloos aan bij de omgeving. De zachtgele handgevormde gevelsteen doet denken aan het zand van duin en strand en ook het vergrijsde hout in de gevels roept een strandsfeer op. Deze natuurlijke materialen, de ambachtelijke metselwerkdetails en brede overstekken doen denken aan de vriendelijke jaren ’30 architectuur. In combinatie met de ruime opzet en het vele groen ontstaat zo de sfeer van lanen van vroeger, maar mét de dorpse gezelligheid waar Oostvoorne zo geliefd om is. Ook wordt Zwaluwhof energieneutraal, natuurinclusief en klimaatadaptief ontwikkeld en gerealiseerd. Dat is prettig voor iedereen. Een unieke wijk, op een unieke plek. Op 20 maart om 15:00 uur start de verkoop! U kunt zich inschrijven via de website www.zwaluwhof-oostvoorne.nl tot en met dinsdag 2 april 12:00 uur. Op de hoogte blijven van dit project? Schrijf u in voor nieuwsbrief via de website: www.zwaluwhof-oostvoorne.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-24 15:22:56
Inhoud vanaf 448 ㎥
Inhoud tot 763 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 127 ㎡
Woonoppervlakte tot 185 ㎡
Website Https://www.zwaluwhof-oostvoorne.nl
Postcode 3233
Plaats Oostvoorne
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-24 15:22:56
Inhoud vanaf 448 ㎥
Inhoud tot 763 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 127 ㎡
Woonoppervlakte tot 185 ㎡
Website Https://www.zwaluwhof-oostvoorne.nl
Adres
Postcode 3233
Plaats Oostvoorne
Status Beschikbaar

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek