Wonen in 't Lage

Vanaf € 398.000 T/m € 925.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (9)

Omschrijving

Moordrecht krijgt er een prachtige nieuwe woonwijk bij: ’t Lage!

De bouw is inmiddels gestart en de verwachting is om de eerste woningen in de zomer van 2024 op te leveren.

De woningen komen op de plek waar nu de voetbalvelden van VV Moordrecht liggen. Op een prominente plek in het dorp, waar veel mensen voetstappen hebben liggen.

Er komen in totaal 85 woningen in verschillende types en van verschillende grootte. En voor diverse doelgroepen: van de 48 duurzame koopwoningen geven we je hier graag alle informatie.

Vrijstaand of 2-onder-1-kap
Landelijk, luxe en ruimte: de vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen in ’t Lage hebben het allemaal. Ze liggen aan het water en als lintbebouwing aan de Vierde Tochtweg. De woningen zijn via een brug te bereiken en de architectuur is opvallend en gevarieerd. Dat maakt elke woning uniek.

Ruime eengezinswoningen
De gezinswoningen zijn ruim en hebben een tuingerichte woonkamer. Ze zijn er voor alle wensen en smaken: warme metselstenen en dakpannen voor een dorps karakter. Meer groen vind je aan de randen van het plan. En de woningen in het midden zijn robuuster qua uitstraling en meer stedelijk ontworpen.

Uitgebouwde hoekwoningen die opvallen
De eengezinswoningen op de hoek (bouwnummers 9, 15, 16 en 22) tillen het wonen in een rijtjeshuis naar een nóg hoger niveau. Het zijn lichte, zonnige woningen met ruime kamers, een grote zolder en ruime mogelijkheden voor aanpassingen. Ze hebben een parkeerplaats op eigen terrein, wat zorgt voor nog meer wooncomfort.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-16 12:01:53
Start bouw 2023-03-01
Start verkoop 2022-07-07
Inhoud vanaf 650 ㎥
Inhoud tot 950 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 130 ㎡
Woonoppervlakte tot 182 ㎡
Website Https://www.wonenintlage.nl
Postcode 2841 Eb
Plaats Moordrecht
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-16 12:01:53
Start bouw 2023-03-01
Start verkoop 2022-07-07
Inhoud vanaf 650 ㎥
Inhoud tot 950 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 130 ㎡
Woonoppervlakte tot 182 ㎡
Website Https://www.wonenintlage.nl
Adres
Postcode 2841 Eb
Plaats Moordrecht
Status Beschikbaar

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek