Rijnhavenkade 32, Rotterdam

Koopsom € 1.121.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (12)

Open huis data

Omschrijving

!!! OPEN DAG ZATERDAG 13 APRIL 2024 10:30 – 12:30 UUR. VOORAF AANMELDEN VIA BAYHOUSE.NL !!!

Leven in een ongekend luxe appartement met een spectaculair uitzicht. Genieten van ’s lands mooiste skyline wordt werkelijkheid in het prestigieuze Bay House complex. Dit eigenzinnige appartementencomplex is gelegen in het hippe en trendy Rotterdam Rijnhaven District op Katendrecht. In het fabelachtige, in aanbouw zijnde complex zijn nog enkele riante en zeer energiezuinige appartementen van het type Waterfront Residence beschikbaar. Deze comfortabele en energiezuinige appartementen zijn gesitueerd aan de kadezijde van het complex en kijken uit op de levendige Rijnhaven, Wilhelminapier en de Maas.

Het appartement herbergt een riante en lichte living met een open keuken. Verder zijn er twee slaapkamers, twee badkamers en een heerlijk balkon over de gehele breedte van de woning. Elk appartement beschikt bovendien over een eigen stallingsplaats voor de auto en een berging in de privéparkeergarage onder het complex.

Bay House ligt op een schitterende waterfrontlocatie in het Rotterdam Rijnhaven District. Het complex kent high end-faciliteiten en hoogwaardige voorzieningen. Aan de kadezijde bevinden zich twee, liefst acht meter hoge entrees die topklasse en weelde uitstralen. De begane grond en eerste verdieping worden benut voor ruime lobby’s, horecagelegenheden en retail. Op de tweede en derde verdieping worden mooie binnentuinen voor bewoners en hun bezoekers gerealiseerd. Het complex is voorzien van vier personenliften, een privéparkeergarage op -2, een servicelift en een fiets- en scooterlift.

WATERFRONT RESIDENCES
Bay House biedt 65 Waterfront Residences met adembenemend uitzicht over het water naar de skyline van de Wilhelminapier. Deze appartementen variëren in grootte en dat geldt evenzeer voor de buitenruimte waarover zij alle beschikken.

Bouwnummer 16 – Appartement type WFR8
INDELING
3e Verdieping:
3-kamer appartement met twee buitenruimtes gelegen aan de waterzijde. Entree met meterkast, garderobekast, toilet en toegang tot de eerste slaapkamer met badkamer. Ruime woonkamer met toegang tot het terras. Gang met toegang tot twee slaapkamers welke aan de terraszijde gelegen zijn. Badkamer en riante berging/wasruimte.

Stallingplaats en berging:
Bay House is uitgerust met twee personenliften en een hoofdtrappenhuis. Onder het complex bevindt zich op -2 de privéparkeergarage met eigen stallingplaats en een berging.

Bijzonderheden:
Het zeer energiezuinige appartement is opgetrokken uit hoogwaardige en duurzame materialen. De ruim 2,70 hoge plafonds bieden een weldadige, ruimtelijke beleving. De vloeren zijn voorzien van een systeem dat verwarmt en koelt, de afleverset van de koude/warmteinstallatie bevindt zich in de meterkast. Bay House maakt gebruik van een eigen, milieuvriendelijke aardwarmtebron. Gemak en comfort zijn eveneens gegarandeerd met het domoticasysteem van Creston waarmee de verlichting, temperatuur, muziek en beveiliging zijn af te stellen. De buitenruimte van het appartement is voorzien van een fraaie balustrade met hoogwaardige beglazing.

De Waterfront Residences zijn zogeheten signature-appartementen. De keuze voor sanitair, keukenapparatuur en de verdere inrichting kunnen naar eigen wens en smaak worden bepaald met assistentie van een kundige wooncoach. Daarbij wordt samengewerkt met gerenommeerde partners die beschikken over showrooms. Voor de Waterfront Residences op de vierde en negende etage is er de mogelijkheid tot uitbreiding van het woonoppervlak.

Bay House is ontworpen door architect Joke Vos die al ruim twintig jaar is betrokken bij de ontwikkeling van stadswijk Katendrecht en de Kop van Zuid. Volgens de architect streeft het appartementencomplex vooral stoere elegantie na met zijn robuuste look in lichte kleur. Het gevelraster – rechthoekig met brede muurdelen tussen de gevelopeningen – is uitgevoerd in een betoncomposiet. Het complex neemt de dubbelhoge maat van de havengebouwen als het ware over en is ingevuld met glazen puien. Het eigenzinnig gebouw vormt een prettige afwisseling op de bestaande woontorens van de Wilhelminapier.

Geïnteresseerd in deze fantastische woning? Maak een afspraak met Kolpa van der Hoek | Sotheby’s International Realty en wij ontvangen u graag bij het informatiecentrum aan de Veerlaan 20 in Rotterdam. Hier vindt u behoudens uitgebreide informatie over de appartementen tevens een maquette van de ontwikkeling van het Rotterdam Rijnhaven District.

DISCLAIMER
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project Bay House. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks heeft alle informatie nadrukkelijk een indicatief karakter en is deze ‘onder voorbehoud’; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-09 14:58:24
Status Beschikbaar
Koopsom € 1.121.000 v.o.n.
Bouwjaar 2023
Dak Bitumineuze Dakbedekking
Isolatievormen Volledig Geisoleerd
Energielabel A
Vervaldatum energielabel 2031-12-13
Plaats Rotterdam
Postcode 3072 Js
Ligging aan Rustige Weg, in Centrum, Vrij Uitzicht, aan Vaarwater
Soorten warm water Vloerverwarming Geheel, Warmte Terugwininstallatie
Parkeer faciliteiten Parkeergarage
Woonoppervlakte 161 ㎡
Externe bergruimte 10
Gebouwgebonden buitenruimte 15 ㎡
Inhoud 436 ㎥
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Type Geen Tuin
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-09 14:58:24
Status Beschikbaar
Koopsom € 1.121.000 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar 2023
Dak Bitumineuze Dakbedekking
Isolatievormen Volledig Geisoleerd
Energielabel A
Vervaldatum energielabel 2031-12-13
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3072 Js
Ligging aan Rustige Weg, in Centrum, Vrij Uitzicht, aan Vaarwater
Uitrusting
Soorten warm water Vloerverwarming Geheel, Warmte Terugwininstallatie
Parkeer faciliteiten Parkeergarage
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 161 ㎡
Externe bergruimte 10
Gebouwgebonden buitenruimte 15 ㎡
Inhoud 436 ㎥
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Tuin
Type Geen Tuin

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek