Binnenkort: start verkoop Zwaluwhof Oostvoorne

Op 20 maart start de verkoop van de eerste 54 woningen van nieuwbouwproject Zwaluwhof. 

Locatie: Paviljoen De Duinrand (Strandweg 4, Oostvoorne)
Datum: Woensdag 20 maart
Tijdstip: 16:00 uur tot 19:00 uur

De prijsranges zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Let op! Dit betreft nog niet de starterswoningen, deze zullen in een latere fase worden verkocht. 

Nieuwbouwproject Zwaluwhof in Oostvoorne
Ontdek Zwaluwhof, een prachtig nieuwbouwproject gelegen in het hart van Oostvoorne, waar de charme van het pittoreske centrum omarmd wordt. Deze unieke wijk bestaat uit 71 sfeervolle woningen, ontworpen met een lichte en eigenzinnige architectuur die perfect harmonieert met de omgeving. Elke woning is gekenmerkt door zijn zachtgele handgevormde gevelsteen, een knipoog naar het zand van duin en strand. De gevels zijn verfraaid met vergrijsd hout, waardoor een ontspannen strandsfeer wordt opgeroepen. Met ambachtelijke metselwerkdetails en brede overstekken ademt Zwaluwhof de vriendelijke sfeer van de jaren ’30 architectuur.

Met oog voor duurzaamheid
Geniet van ruimte en groen in deze prachtige wijk, waar lanen van weleer samenkomen met de gezelligheid van het dorpsleven waar Oostvoorne bekend om staat. Bovendien wordt Zwaluwhof ontwikkeld met oog voor duurzaamheid, als energieneutrale, natuurinclusieve en klimaatadaptieve omgeving. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Een unieke wijk, op een unieke plek.