Grand Tour – Europe: ontdek 5 landen en 5 huizen met Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty

Grand Tour – Europe: ontdek 5 landen en 5 huizen met Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty

Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty presenteert met trots “Grand Tour – Europe”, een exclusief vastgoedavontuur waarin Managing Partner Sebastiaan van der Velden vijf Europese landen bezoekt en vijf uitzonderlijke huizen verkent.

“Grand Tour – Europe” biedt een unieke kans om enkele van Europa’s meest verbluffende woningen te ontdekken en ervaren. Van een authentieke wijngaard tot een modern penthouse. De vijf landen die in de tour worden bezocht, zijn zorgvuldig geselecteerd om een diversiteit aan cultuur, architectuur en landschappen te bieden. Van de centrumstad Antwerpen tot Uzès, de Franse stad van kunst en geschiedenis.

Sebastiaan van der Velden, vastgoedexpert en gastheer van de tour, zal zijn kennis en passie voor luxe onroerend goed delen. “Grand Tour – Europe” wordt vastgelegd in exclusieve video’s. Vanaf 2 juni is de eerste aflevering te zien op het Youtube-kanaal van Kolpa vd Hoek Sotheby’s. De vier opeenvolgende vrijdagen zal er om 17:00 uur een nieuwe aflevering online komen.

Bekijk hier de teaser: https://www.youtube.com/watch?v=x6a-FNa-Pnc

Over Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty
Rotterdam-Rijnmond wordt vertegenwoordigd door ons makelaarskantoor Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty. Dit kantoor is onderdeel van Netherlands Sotheby’s International Realty, de exclusive partner van Sotheby’s International Realty World Wide. Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty wordt geleid door Managing Partner Sebastiaan van der Velden en Alexander van der Hoek. Met Kolpa vd Hoek Sotheby’s International Realty kiest u voor de beste makelaar in exclusief onroerend goed en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk.