Kolpa van der Hoek ontvangt voor de vijfde keer de prestigieuze FD Gazelle award

Kolpa van der Hoek heeft opnieuw haar positie als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland bevestigd door de FD Gazelle award in 2023 te winnen. Dit is de vijfde keer dat Kolpa van der Hoek deze eer ontvangt, waarmee zij haar reputatie als een gevestigde naam in de regio Rotterdam en Voorne-Putten verstevigt.

Na de successen van 2018, 2019, 2021 en 2022, wordt nu ook 2023 toegevoegd en blijft Kolpa van der Hoek een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Kolpa van der Hoek is ontstaan uit de fusie van Kolpa Makelaars (Rotterdam) en Van der Hoek Makelaars (Voorne-Putten) in 2020, wat heeft geleid tot een synergie van kennis en expertise. In 2022 werd het bereik van het bedrijf nog verder vergroot door de overname van Roest Staalduinen in Maasland.

In 2023 heeft Kolpa van der Hoek met trots de overname van Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij verwelkomd, waardoor de Kolpa Groep nu maar liefst zeven vestigingen heeft en een nog uitgebreider netwerk kan aanbieden. Dit zorgt ervoor dat Kolpa van der Hoek haar klanten de best mogelijke service kan bieden. Met kennis van zaken, met kennis van waarde.