NVM Open Huizen Dag: zaterdag 6 april 2024

Op zaterdag 6 april 2024 staat de landelijke NVM Open Huizen Dag gepland. De belangrijkste huizendag van het jaar. Duizenden woningzoekers trekken erop uit om deelnemende woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. In de laatste editie deden ruim 9.000 woningeigenaren mee met de NVM Open Huizen Dag en ruim 55.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar de deelnemende open huizen.

Wat is de NVM Open Huizen Dag?
Het NVM Open Huis is een landelijke huizendag die wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze dag wordt altijd gehouden in het voorjaar en het najaar, op een zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze dag stellen verkopers hun woning open voor woningzoekers. Geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken en kunnen tijdens het open huis meerdere woningen vrijblijvend bezichtigen.

Voordelen NVM Open Huizen Dag
Kijkers hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging en kunnen zo bij je binnenwandelen. Dat maakt een open huis laagdrempelig en makkelijker.

  • 29% van de woningen die in april meedeed werd binnen 4 weken verkocht.
  • Je profiteert van de vele bezoekers op Funda rondom de NVM Open Huizen dag.
  • De NVM voert in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag campagnes om alle verkopers en woningzoekers voor deze dag te enthousiasmeren.
  • Open Huizen Dag label is zichtbaar bij jouw huis op Funda met +/- 10 miljoen websitebezoekers.

Hoe kan ik meedoen?
Het meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is gratis voor verkopers van alle Kolpa vestigingen. Heb jij verkoopplannen en wil je graag meedoen aan het NVM Open Huis? Neem contact met ons op via 0181 – 484 000 of via info@kolpavanderhoek.nl