Koningin Wilhelminahaven ZZ 21, VLAARDINGEN

huurprijs € 2.875 p.m. Bekijk alle foto's (13)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een zeer representatieve kantoorruimte van ca. 222 m² VVO gelegen aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 21 in Vlaardingen. De zelfstandige kantoorruimte is gelegen in een historisch voormalig pakhuis. De ruimte heeft een moderne speelse indeling en een hoogwaardig inrichtingspakket.

Oppervlakte:
Het betreft ca. 222 m² VVO kantoorruimte.

Huurprijs:
€ 2.875,– per maand excl. btw en eventuele servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Wijze van oplevering:
De kantoorruimte is voorzien van een zeer hoogwaardig inrichtingspakket met o.a.

– representatieve entree;
– diverse glazen scheidingswanden;
– vloerverwarming en deels radiatoren;
– toiletgroep;
– entresolvloer met vide;
– gietvloer;
– volledig ingerichte keuken o.a. voorzien van een vaatwasser, oven en afzuigkap;
– glasvezelaansluiting mogelijk;

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "KW-kades" en is onherroepelijk vastgesteld op 18 september 2014 en heeft de bestemming Bedrijf tot en met categorie 3.1.

Parkeren:
Bij de kantoorruimte is er voldoende openbare parkeermogelijkheid in de directe omgeving.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen, alsmede het eventuele voorschot servicekosten, inclusief btw per maand vooruit te worden voldaan.

Bereikbaarheid auto:
De kantoorruimte heeft een goede bereikbaarheid via de Schiedamsedijk welke een directe aansluiting heeft op de op- en afrit van de A20 (Hoek van Holland – Gouda) alsmede de A4 (Den Haag – Rotterdam) met de verbinding naar de A15 is binnen enkele minuten te bereiken, daarnaast is het object nabij het RET metrostation.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Koningin Wilhelminahaven ZZ 21 te Vlaardingen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. en GW makelaars Bedrijfsvastgoed B.V. zijn de makelaars van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. biedt
dit object aan in collegiale samenwerking met
GW Makelaars Bedrijfsvastgoed B.V

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-05-20 14:35:14
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 2.875 p.m.
Bouwjaar 1913
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Vlaardingen
Postcode 3134 kg
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark
0 222, 222, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-05-20 14:35:14
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 2.875 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1913
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Vlaardingen
Postcode 3134 kg
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark
Object details
0 222, 222, 1, Array, Array

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek