Koningin Wilhelminahaven Zz, Vlaardingen

Huurprijs € 2.350 P.m. Bekijk alle foto's (8)

Omschrijving

Deze zeer representatieve kantoorruimte is voor verhuur beschikbaar. Het betreft ca. 200 m² VVO gelegen op de halve 1e en 2e verdieping van het historische pakhuis gelegen aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 21 in Vlaardingen. De kantoorruimte heeft een eigen entree en is volledig gerenoveerd tot de huidige functie. Verder zijn er diverse kantoorplekken zowel op de halve 1e verdieping als op de verdieping en een sfeervolle open kantoortuin en is de kantoorruimte voorzien van een volledig ingerichte keuken welke eventueel afsluitbaar is door middel van de schuifpanelen.

Oppervlakte:
Het betreft in totaal ca. 200 m² VVO kantoorruimte.

Huurprijs:
€ 2.350,– per maand excl. btw en eventuele servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Wijze van oplevering:
De kantoorruimte is voorzien van een zeer hoogwaardig inrichtingspakket met o.a.
– volledig ingerichte keuken o.a. voorzien van koel-/vriescombinatie, vaatwasser en kookplaat;
– gestucte wanden;
– cv-ketel met radiatoren;
– originele houten binten;
– houten vloer;
– toiletruimte;
– doucheruimte.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "KW-kades" en is onherroepelijk vastgesteld op 18 september 2014 en heeft de bestemming Bedrijf tot en met categorie 3.1.

Parkeren:
Bij de kantoorruimte is er voldoende openbare parkeermogelijkheid in de directe omgeving.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen, alsmede het eventuele voorschot servicekosten, inclusief btw per maand vooruit te worden voldaan.

Bereikbaarheid:
De kantoorruimte heeft een goede bereikbaarheid via de Schiedamsedijk welke een directe aansluiting heeft op de op- en afrit van de A20 alsmede de A4 met de verbinding naar de A15, daarnaast is het object nabij het RET metrostation.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Koningin Wilhelminahaven ZZ 21 te Vlaardingen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-17 10:53:15
Status Beschikbaar
Huurprijs € 2.350 p.m.
Bouwjaar 1913
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Vlaardingen
Postcode 3134 Kg
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark
Woonoppervlakte 200, 200, 2, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-04-17 10:53:15
Status Beschikbaar
Huurprijs € 2.350 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1913
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Vlaardingen
Postcode 3134 Kg
Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark
Object details
Woonoppervlakte 200, 200, 2, Array, Array

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek